Lassan itt a 7. osztály mit vegyek?
Anyámmal megegyeztünk hogy a jegyeimre pénzt kapok majd idén mint régebben. Mivel 7.be megyek és jön be ujj tantárgy nagyjából minden nap hozok haza jegyet legalább kettőt.
Az a tervem hogy gyűjtök össze annyit hogy vegyek egy konzolt a suli végre ti mient ajánlanátok(kérdőjel)
Xbox360 esetleg h az addigra úgymond elavult lesz kicsit ps3(kérdőjel)
Menyire megy le addigra az ára (ps3)(kérdőjel)
Előre is köszi.
Wii U még hol van... Jövőre addig úgyse bírod ki!
Szóval Xbox 360 vagy PS3 nehéz döntés mai napig is...
Nekem volt már mind2 szóval tudom az előnyüket és a
hátrányukat!
Én azt mondom hogy PS3 mivel nem kell multiért pénzt kiadnod, meg hát valljuk be több Ps 3-ra exkluzív játék is! Ráadásul nem kell külön aksit venned a kontrollerhez!
PS3 ha eredetizel, Xbox ha warezolsz.
És mivel nyelvtanból megbuksz ezért játékra már úgysem lesz pénzed, szóval xbox-ot vennék a helyedbe.
12:10
Az a Nintendo next gen konzolja, ami miatt az összes Nintendo-s hülyegyerek azt ajánlgatja, miközben a kérdésben szó sincs róla.
Lehetni lehet, ráadásul könnyebben fel lehet törni, mint a boxot, és nem is kell dvd-t írni folyton, csak külső HDD-ről átmásolni a játékot, DE:
egy magyar warez oldal sem létezik, ahol elég sok játék lenne, és sok seeder, tehát ha csak nem vagy bent külföldi torrent oldalakon (abból is max a toplistás oldalakon vannak játékok), akkor nem fogsz tudni játékokat letölteni.
A másik, hogy hacsak nincs DIGI-s neted, egy életen át tölthetsz egy 40 gigás játékot.
Bár még ha 3-4 napig is tartana mire lejön egy játék az sem rossz, mivel ingyen van.
Nyelvtanból viszont szörnyen szar vagy.
Ha azt nem nézem, hogy vesszőt nem is használtál, csak a még nagyobb hibákat már akkor is megbuktatnálak: új helyett ujj, aminek köze sincs egymáshoz, "7.be", "mient", és a többit meg sem számolok.
És aztán 12-13 évesen még visszapofázni, hogy kussoljunk, miközben teljesen jogos válasz nagyon ciki, de erre majd te is rájössz, ha nagyobb leszel.
Amúgy állítólag szeptemberbe lesz PS3 árcsökkenés, és kb 50 ezer HUF körül adják majd a 160 gigásat, ami jelenleg legolcsóbban 66k.
Jaj istenem, de sz@rágó társaság vagytok ti! Szerencsétlen gyereket hagyjátok már a helyesírással, minek köttök bele? Tán nem irigyek vagytok rá, vagy "menstruáltok" és valakibe muszáj belekötnötök valami kisebb hibával?!
Egyesek nagyon elvannak tévedve, elitosztályról jöttetek vagy kik vagytok ti hogy így osszátok netten az észt?! Mert orbitális hibát nem követett el...
63% csak hogy tudd az okos eszeddel NINCS Ps3 40GB játék, 6-10GB játékok lehet leszedni!
Hajrá lehet az enyémbe is belekötni!
Ncore most néztem, legtöbb játék 5-10Gb körül mozog!
L.A.Noire,Lair,Days_of_Thunder..stb pár játék van az hogy eléri 30GB is, viszont ennek ezek 15% teszik ki!
Majdnem igazad volt de ez se 40GB, kicsit túloztál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!