Ajánlana valaki egy olcsóbb, de nem elemes kamerát? Gitár-coverekhez kellene
Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 20:36
11/15 csapacsupa válasza:
Ilyen árkategóriában nem vásárolnék ilyen eszközt. Összegyűjtenék úgy 40e Ft-ot és akkor kezdenék el egyáltalán gondolkodni rajta. Az nem lehet ok a vásárlás mellett, hogy szar de olcsó.
12/15 A kérdező kommentje:
nem fogok több 20 ezreket csak azért elb@szni, hogy Full HD atom felbontású 8 milkás fps-s videókamerát vegyek.
2011. júl. 5. 17:10
13/15 A kérdező kommentje:
igazából nem is csodálom, hogy 57%-ban adsz hasznos válaszokat...
2011. júl. 5. 17:11
14/15 csapacsupa válasza:
Nézd, én sem csodálkozom azon, hogy hülye vagy. Ez nekem sem új dolog. Egyrészt nem több 20e Ft-ról van szó hanem csak 40e Ft-ról, másrészt nem azt mondtam hogy fullHD, csillivilli, és a többi meg amiért itt hőbörögsz. Egyébként van már elég jó JVC Everio 34e Ft körül is. Az én tanácsom igazából az volt, hogy normális értelemben vett videó kamerát vegyél ha már vásárolsz és ne gagyit, mert pont azzal fogod elb@szni a pénzed, hogy a te szóhasználatoddal éljek.
De figyelj, who cares? Vedd meg. Majd ha rájössz, hogy milyen fos, gondolj erre a beszélgetésre.
15/15 A kérdező kommentje:
nem hiszed el, hogy nekem jó lenne ARRA amire kell :) a k550i-mnél ezer százalék hogy jobban vesz fel, és AZ már bőven elég....
2011. júl. 5. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!