Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ajánlana valaki egy olcsóbb,...

Ajánlana valaki egy olcsóbb, de nem elemes kamerát? Gitár-coverekhez kellene

Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 20:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nem elemes kamera? Úgy érted, nem akkus? Olyan nem létezik, legalábbis a hordozható gépek közül biztosan nem.

Max. profi stúdiókamerákat tudok mondani, amik nem elemesek, mert azok tápkábelről kapják az áramot...

Egészen pontosan mi kell neked és mire?

2011. júl. 4. 22:57
 2/15 A kérdező kommentje:

de létezik, sőt ki is mondtad, nem elemes, hanem akkus.....

egy ilyet néztem ki magamnak :

[link]

2011. júl. 5. 09:24
 3/15 csapacsupa ***** válasza:
Amit kinéztél, a pojácáknak gyártják. Valami hulladékanyagnak néz ki.
2011. júl. 5. 09:46
 4/15 anonim ***** válasza:
Na, ha te egy ilyet veszel, akkor meg is érdemled... pláne pixmániától. De na aggódj, hülyék nélkül unalmasabb lenne a világ.
2011. júl. 5. 11:01
 5/15 A kérdező kommentje:
legalább mondanád, hogy mért ne vegyem meg.....?
2011. júl. 5. 13:07
 6/15 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=5SWgI3niG3M

full HD-t vesz...mibajod vele? én bizakodom, nekem nem kell HD-be, csak covert-felvenni.,.

2011. júl. 5. 13:17
 7/15 csapacsupa ***** válasza:

Full HD-t már az ócska 10e Ft-os kompaktok is felvesznek. A felbontás azonban nem minden. Hány FPS? Milyen tömörítéssel rögzít? Ha te mozgóképeket fogsz vele rögzíteni és nem a szép, mozdulatlan tájat, akkor szarra sem mész majd vele. Szaggatott lesz mint a tészta.

Másrészt az anyagminőség is számít. A vacak, összetákolt műanyag nem elég, hogy gagyin néz ki de még csak nem is erős.

Itt pl. egy laza nappali szórt fény van és a világos kutya annyira kiég hogy nem látsz részleteket, na meg olyan mint a vízfesték mikor mozog: http://www.youtube.com/watch?v=vxp03ykJYyQ

Szóval szerintem egyetlen szóval ez egy fos.

2011. júl. 5. 14:03
 8/15 A kérdező kommentje:
okés, köszi véleményt, biztosan profi vagy, de ennyi pénzért simán megéri, nekem nem kell 300 ezerér kamera, csak már mobilokban is van elég jó kamera,- még sötétben is - csak nem akarok ujat venni, van már egy jo, csak kamja szar.
2011. júl. 5. 15:28
 9/15 csapacsupa ***** válasza:
Nem vagyok profi, de azt tudom, hogy ennyi pénzért sem éri meg. Bár ha nem hallgatsz rám, hát vedd meg, végső soron ez úgyis csak a te dolgod.
2011. júl. 5. 15:40
 10/15 A kérdező kommentje:
de ilyenárkategóriába milyet vegyek?! ...ezt találtam "legjobbnak"..
2011. júl. 5. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!