Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » LED tv-t hol lehet kapni? Nem...

LED tv-t hol lehet kapni? Nem a LED háttérvilágítású LCD tv-re gondolok.

Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 20:03
 1/9 anonim ***** válasza:
hanem mire ? más nincs.
2011. júl. 1. 20:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Vagy ha olyanra gondoltál mint a hirdetőtáblák néhány helyen, olyan pár száz ledből álló monitor szerűségre, akkor inkább hagyd.
2011. júl. 1. 20:14
 3/9 anonim ***** válasza:

Édes öregem...!

BÁRHOL! De már szinte tényleg a fényutcai piacon is van :D

Amúgy a nagyobb hipermarketekben IS van. Nagyobb számítástechnikai üzletekben, szórakoztató elektronikát értékesítő boltokban. Ha mégsincs, akkor lehet rendelni, és hozzák. Amúgy beütöd a GOOGLE-ba, hogy LED TV és tárulj szezám!

Amúgy lány vagy? (Ne értsd félre a kérdést)

21F

2011. júl. 1. 20:28
 4/9 anonim ***** válasza:

Kedves előttem szóló!

A kérdező nem a led tv re gondolt, amit te írsz. Hanem valami ilyesmire [link] , de javítson ki a válaszoló ha tévednék.

2011. júl. 1. 20:36
 5/9 anonim ***** válasza:
*kérdező
2011. júl. 1. 20:37
 6/9 anonim ***** válasza:

Ne sügérkedjünk már!

Én tudom mire gondolt a kérdező. LED TV-re. TeleVízióra. Érted??! Óriási különbség a LED TV és a LED háttérvilágítású LCD TV között, hogy a LED TV-nek a valódi kontrasztaránya vetekszik a plazmáéval. Ott a fekete bizony fekete, és nem szürke. Amúgy a LED TV-ben nagyon kicsi led-ek alkotják a képpontokat, és egyénileg világítanak. Az LCD-t remélem nem kell magyarázni!

21F

2011. júl. 1. 20:46
 7/9 anonim ***** válasza:

Kedves Barátom!

Én nem vitatkozok veled! Csak kikell ábrándítsalak hogy a Led Tv, amit te állítasz hogy apró ledekből állnak össze az nem igaz. Mert ugyanis a Led tv is Lcd tv, azaz folyadék kristállyal képzi a képet, és azért led mert e kép mögött apró ledek több sorba világítanak. A sima Lcd tv nek pedig csak a kép sarkai mentén vannak. Ez lehet teljesen körbe, a régebbi verzióknál pedig csak fent és lent. Remélem nem bontottalak meg, és Béke veled!

2011. júl. 1. 21:23
 8/9 anonim ***** válasza:

Az utolsó hozzászólónak teljesen igaza van.

A LED-es tévé is LCD, csak a megvilágítás más, nem fénycsöves.

A kérdező azonban nem ilyenre gondolt, hanem LED-mátrixos kijelzőre, az azonban iszonyú drága cucc, és nem is igazán otthon használatos valami, szóval sztem tégy le róla, mert nincs rá szükséged.

2011. júl. 1. 22:37
 9/9 anonim ***** válasza:
pontosan, a kérdést én sem értem, hogy mégis mit akar a kérdező, ha olyan hirdetőtáblát akkor google, ha pedig led tv-t akkor ki kell ábrándítanom de lcd nélküli led tv már pedig nincsen. (nézz utánna mit jelent az lcd és megtudod mért, azok a 'folyékony kristályok' amik pixelekbe préselve a képet adják)
2011. júl. 1. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!