A Playstation 1 controller működik a PS2nél is?
Figyelt kérdés
van 2 ilyen karom, csak nemtudom h működik e a PS2nél...emlékeim szerint én 1x átvittem ezeket az egyik haveromhoz akinek ps2je volt...nekem ugyrémlik hogy ezekkel játszottunk...csak már nagyonrégen volt, és nemvagyok biztos ebben a dologban:S Valaki tudna segiteni?
KÉP: [link]
2009. márc. 27. 12:15
1/9 anonim válasza:
Szerintem jó, a hagyományos PS1-en nincsenek rajta azok a mini joysztikek és a PS1 PS2 csatlakozó ugyanaz csak a PS3 USBs. Mérget nem vennék rá, de 98%-ban biztos vagyok benne.
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
előző vagyok
Szerintem jó hozzá!!
4/9 anonim válasza:
Alapból kompatibilis velük a gép,de nem minden PS2 játék fogadja el a PS1 controllereket!
5/9 anonim válasza:
Működik, de számíts rá, hogy lesznek kis külömbségek. A Ps2-n már nyomásérzékeny gomb van (ehh, valamilyen szinten), és egyes játékoknál (pl.: Metal Gear Solid 2) vannak játékon belül funkciók, amit nem tudsz elérni egy Ps1-es joystick-al. De kompatibilis, mint a Ps1-es játékok a Ps2-vel is...
6/9 anonim válasza:
Van játék ami elfogadja.A nyomás érzékelős gombot nem értettem...Az analog-ra gondoltál?
9/9 anonim válasza:
NEM!!Nem megfelelően műxik vele!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!