Szabobela45 kérdése:
Ha a számítógépembe új rammot és videókártyát ráknák ujrakellene-e telepíteni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 19:32
2/8 anonim válasza:
nem árt de nem is kell. elég ha a videokari driverét feltelepíted
3/8 Marci387 válasza:
Nem szükséges. Én is vettem egy videókártyát és csak egy driver-t raktam fel. Később semmi probléma nem volt. A grafika is jó lett és még a fájljaim is megmaradtak :)
4/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem kell újrarakni az oprendszert, csak a vga driverét kell feltenni, a ramokat pedig a rendszer automatikusan felismeri.
5/8 A kérdező kommentje:
és ha a rammom ddr2 akkor a vga is ddr2 ?
2011. júl. 1. 19:22
6/8 anonim válasza:
Az elvileg mindegy, de ha biztosra akarsz menni, megnézed az alaplapod leírását a támogatott eszközökről, ill. utánaérdeklődhetsz annak is, hogy a vga-d milyen alaplapokhoz jó.
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat az első komment után irónak de véletlenűl a féligjora mentem bocsánat
2011. júl. 2. 09:42
8/8 A kérdező kommentje:
a star wars force unleashed 1-2höz jó az ATI HD4350 RV710
de az én alaplapom márkájaASRock P4VM800 és ebben nvidia gforc fx 5600 volt belemerjem e rakni az atireadont haigen kérlek igenneel válaszoljatok és ha nem miért nem lehet belerakni?
2011. júl. 2. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!