Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Egy külső TV Tunerrel kapcsola...

Egy külső TV Tunerrel kapcsolatban lenne kérdésem?

Figyelt kérdés

Szeretnék majd az elkövetkezendő hetekben venni egy új TV Tunert, kikötésem az, hogy tudjak vele digitális adásból és ebből kifolyólag HD-ban is felvenni. Mivel az asztali gépem abszolút nem elég hozzá, a laptopom pedig csak esetleg, ezért úgy gondoltam hogy egy olyan eszközt szeretnék vásárolni, amivel analóg és digitális jelet tudok magával a készülékkel felvenni, ergó nem szükségeltetik PC a felvételhez.

[link]

Ezt a terméket néztem ki, ha minden igaz ezzel ez megoldható. Ha jól láttam a kezelőfelület PC-s, ebből kifolyólag szeretném megkérdezni azt a hozzáértőktől (esetleges tulajdonosoktól), hogy ezzel valóban tudok-e úgy felvenni, hogy nem a gépemet eszi az encode.

2011. jún. 29. 22:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Olvass figyelmesen, ezzel nem fogsz felvenni, ahhoz a PC is kell..

Mint látod, nem árt körülnézni:

[link]

2011. jún. 29. 22:41
 2/7 A kérdező kommentje:

[link]

Esetleg ez? Olyan eszközt keresek mint az "asztali dvd felvevők".

2011. jún. 29. 22:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Közelít,de ez meg nem jó az analóg adásokhoz.
2011. jún. 30. 08:43
 4/7 Electronicperson ***** válasza:

Remélem még nem vetted meg mert ha az árakat nézzük itt érdemesebb (JÓVAL):

[link]

2011. dec. 20. 10:00
 5/7 anonim ***** válasza:

ma 10:00-hez..

Ez földfelszíni sugárzású adók vételére alkalmas, de 1 árva utalás sincs arra, mire vesz fel és mennyi a felvételi idő.

Ebbe a pénzbe nem fér bele egy winchester (szerintem), úgyhogy gyűjts még róla INFORMÁCIÓT..

2011. dec. 20. 11:16
 6/7 anonim ***** válasza:

11:16

Tudod miről van itt szó? Dehogy tudod, mert akkor nem írnál ilyeneket. Olvasd már újra az egészet, hátha leesik.

2011. dec. 20. 12:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja, mégsem. Én értettem félre, BOCSESZ.......:)
2011. dec. 20. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!