Egy külső TV Tunerrel kapcsolatban lenne kérdésem?
Szeretnék majd az elkövetkezendő hetekben venni egy új TV Tunert, kikötésem az, hogy tudjak vele digitális adásból és ebből kifolyólag HD-ban is felvenni. Mivel az asztali gépem abszolút nem elég hozzá, a laptopom pedig csak esetleg, ezért úgy gondoltam hogy egy olyan eszközt szeretnék vásárolni, amivel analóg és digitális jelet tudok magával a készülékkel felvenni, ergó nem szükségeltetik PC a felvételhez.
Ezt a terméket néztem ki, ha minden igaz ezzel ez megoldható. Ha jól láttam a kezelőfelület PC-s, ebből kifolyólag szeretném megkérdezni azt a hozzáértőktől (esetleges tulajdonosoktól), hogy ezzel valóban tudok-e úgy felvenni, hogy nem a gépemet eszi az encode.
Olvass figyelmesen, ezzel nem fogsz felvenni, ahhoz a PC is kell..
Mint látod, nem árt körülnézni:
Esetleg ez? Olyan eszközt keresek mint az "asztali dvd felvevők".
Remélem még nem vetted meg mert ha az árakat nézzük itt érdemesebb (JÓVAL):
ma 10:00-hez..
Ez földfelszíni sugárzású adók vételére alkalmas, de 1 árva utalás sincs arra, mire vesz fel és mennyi a felvételi idő.
Ebbe a pénzbe nem fér bele egy winchester (szerintem), úgyhogy gyűjts még róla INFORMÁCIÓT..
11:16
Tudod miről van itt szó? Dehogy tudod, mert akkor nem írnál ilyeneket. Olvasd már újra az egészet, hátha leesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!