Melyik játékkonzolt vegyem?
Konzolt szeretnék vásárolni! És egy-két helyről azt olvastam ha eredetizni szeretnék PS3! Warezolni meg nem szeretnék!
Olyannak várom a válaszát akinek megvan mind2 konzolja,illetve kipróbálta mind2őt és abból következtetni tud hogy számára melyik a jobb! Xbox360 vagy PS3!
Csak poénkodtam, nyilván nem a Sony tehet róla (max. csak annyiban, hogy talán gyenge volt egy kicsit a védelem).Egyébként miért lenne a mai napig offline a Live.Még gyorsabban megcsinálták volna mint a Sony szerintem.
Cross-game voice chat: játékosok 90%-át nem érinti?Ugyan már.A Liveon sokkal jobb közösségek vannak mint psn-en.
A játékokról pedig annyi, hogy ha valakinek a fele ps3 only cím nem tetszik akkor már ugyanott van mint az xboxnál.És azért arra is van jó pár exkluzív cím is.
Igen, azt én is olvastam, hogy Live-on jobb a közösség, de engem speciel nem érdekelnek más ismeretlen emberek.
Sok haveromnak van ps3-ma, és így velük el vagyok, meg sok boxos haverom is van, ott is ellennék csak a haverokkal.
És az exkluzív játékos dologgal is egyetértek, de ha a fele nem érdekli még mindig több exkluzív van, mint boxra.
És hogy a Live-ot korábban visszaállították volna, azt sosem fogjuk megtudni.
De Sony enyhén pénzesebb cég, mint az MS, és a Japán mentalitás is a Sonynak +1 pont, szóval attól, hogy a PSN ingyenes, még nem biztos, hogy lassabban dolgoznának.
Meg ugye ki tudja, hogy MS adott-e volna ingyen játékokat ajándékba.
De én túlságosan is védem a Sony-t, ezt beismerem, de ha valaki tényleg konzolt akar venni, az az exkluzív címek alapján válasszon, a fórumokon max egyéb dolgokat írnak, amik lényegesek lehetnek, de nem annyira, mint az exkluzívok.
Lehetne jó érv, de akkor boxra milyen nagy exkluzívok fognak megjelenni? Mert azon alapból kevesebb az exkluzív, és akkor még inkább nem fog rá semmi megjelenni.
Amúgy a jelenlegi nagy címekből fog még megjelenni valószínű folytatás, meg remélhetőleg sok PS2-es/PSP-s játék HD-ba húzva, és ki tudja még, hogy mik lesznek, de azért, mert a legjobbak már megjelentek még nem zárja ki azt, hogy jöhetnek még hatalmas játékok.
Ez igazából attól függ milyen ps3-at akarsz venni mert:
Van a Slim ami már a led hibát nem írja
Van a Fat ami led hibás olcsóbb te ha sokat tolod egy játékkal (pl.: GTA 4, COD MW1,2,3) akkor felmelegszik a gép aztán meg olyan lesz mint egy radiátor
Xbox 360:
-Az újjabb változatát nem nagyon ismerem de elmondhatom hogy 3 ledes hibát szokott mutatni
-Régebbi attól függ Arcade-ot akarsz mert az 3 Led hibát 3-4 hónap után kiírja
+Ott van még a Régebbi hibája hogy Boot CD-t is kérhet a game (Szóval ez azt jelenti hogy te neked ha egy másolt játékot indítasz el akkor fekete képernyő majd berakod a Boot CD-t, majd vissza rakod a másolt CD-t.
Internet:
Ps3-on full ingyenes a PSN
XBOX 360-on eléggé fizetős (Nemhogy még a gamet is megveszed de még a Net-ért is fizetsz) Alap is fizetsz érte + még a Xbox netje is
Kontroller:
PS3: Szerintem ha választanál : Elem, Vagy ésjszaka rádugod a kontrollert töltőre mivel Sima 2.0 USB-s és reggelre feltöltődik, szinte olyan mintha Androidos lenne a kontroller.
Egy elem ha olyat veszel és nem ilyen Fos Tesco, CORA, INTERSPAR-os cuccot veszel hanem Duracel akkor annak 500Ft az ára, Sokáig tolod 2 napot sem bír ki.
PS3 kontroller 5 napot is kibír
Szinte ennyi
Ajánlanám a Ps3 Slim-et :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!