Melyik játékkonzolt vegyem?

Figyelt kérdés

Konzolt szeretnék vásárolni! És egy-két helyről azt olvastam ha eredetizni szeretnék PS3! Warezolni meg nem szeretnék!

Olyannak várom a válaszát akinek megvan mind2 konzolja,illetve kipróbálta mind2őt és abból következtetni tud hogy számára melyik a jobb! Xbox360 vagy PS3!

2011. jún. 29. 20:07
1 2
 11/18 anonim válasza:

Csak poénkodtam, nyilván nem a Sony tehet róla (max. csak annyiban, hogy talán gyenge volt egy kicsit a védelem).Egyébként miért lenne a mai napig offline a Live.Még gyorsabban megcsinálták volna mint a Sony szerintem.

Cross-game voice chat: játékosok 90%-át nem érinti?Ugyan már.A Liveon sokkal jobb közösségek vannak mint psn-en.

A játékokról pedig annyi, hogy ha valakinek a fele ps3 only cím nem tetszik akkor már ugyanott van mint az xboxnál.És azért arra is van jó pár exkluzív cím is.

2011. júl. 2. 13:37
 12/18 anonim ***** válasza:

Igen, azt én is olvastam, hogy Live-on jobb a közösség, de engem speciel nem érdekelnek más ismeretlen emberek.

Sok haveromnak van ps3-ma, és így velük el vagyok, meg sok boxos haverom is van, ott is ellennék csak a haverokkal.

És az exkluzív játékos dologgal is egyetértek, de ha a fele nem érdekli még mindig több exkluzív van, mint boxra.

És hogy a Live-ot korábban visszaállították volna, azt sosem fogjuk megtudni.

De Sony enyhén pénzesebb cég, mint az MS, és a Japán mentalitás is a Sonynak +1 pont, szóval attól, hogy a PSN ingyenes, még nem biztos, hogy lassabban dolgoznának.

Meg ugye ki tudja, hogy MS adott-e volna ingyen játékokat ajándékba.

De én túlságosan is védem a Sony-t, ezt beismerem, de ha valaki tényleg konzolt akar venni, az az exkluzív címek alapján válasszon, a fórumokon max egyéb dolgokat írnak, amik lényegesek lehetnek, de nem annyira, mint az exkluzívok.

2011. júl. 2. 20:59
 13/18 anonim válasza:
Rendben elismerem az exkluzívok az utóbbi 1 évben jobbak psre.De, ha valaki inkább multizni szokott akkor teljesen mindegy neki, hogy hány exkluzív van ps3ra.
2011. júl. 2. 23:24
 14/18 anonim válasza:
Egyébként milyen ps only cím fog megjelenni a jövőben?Csak mert sztem már a nagy címek megjelentek...
2011. júl. 2. 23:43
 15/18 anonim ***** válasza:

Lehetne jó érv, de akkor boxra milyen nagy exkluzívok fognak megjelenni? Mert azon alapból kevesebb az exkluzív, és akkor még inkább nem fog rá semmi megjelenni.

Amúgy a jelenlegi nagy címekből fog még megjelenni valószínű folytatás, meg remélhetőleg sok PS2-es/PSP-s játék HD-ba húzva, és ki tudja még, hogy mik lesznek, de azért, mert a legjobbak már megjelentek még nem zárja ki azt, hogy jöhetnek még hatalmas játékok.

2011. júl. 3. 10:58
 16/18 WyLToR ***** válasza:

Ez igazából attól függ milyen ps3-at akarsz venni mert:

Van a Slim ami már a led hibát nem írja

Van a Fat ami led hibás olcsóbb te ha sokat tolod egy játékkal (pl.: GTA 4, COD MW1,2,3) akkor felmelegszik a gép aztán meg olyan lesz mint egy radiátor

Xbox 360:

-Az újjabb változatát nem nagyon ismerem de elmondhatom hogy 3 ledes hibát szokott mutatni

-Régebbi attól függ Arcade-ot akarsz mert az 3 Led hibát 3-4 hónap után kiírja

+Ott van még a Régebbi hibája hogy Boot CD-t is kérhet a game (Szóval ez azt jelenti hogy te neked ha egy másolt játékot indítasz el akkor fekete képernyő majd berakod a Boot CD-t, majd vissza rakod a másolt CD-t.

Internet:

Ps3-on full ingyenes a PSN

XBOX 360-on eléggé fizetős (Nemhogy még a gamet is megveszed de még a Net-ért is fizetsz) Alap is fizetsz érte + még a Xbox netje is

Kontroller:

PS3: Szerintem ha választanál : Elem, Vagy ésjszaka rádugod a kontrollert töltőre mivel Sima 2.0 USB-s és reggelre feltöltődik, szinte olyan mintha Androidos lenne a kontroller.

Egy elem ha olyat veszel és nem ilyen Fos Tesco, CORA, INTERSPAR-os cuccot veszel hanem Duracel akkor annak 500Ft az ára, Sokáig tolod 2 napot sem bír ki.

PS3 kontroller 5 napot is kibír

Szinte ennyi

Ajánlanám a Ps3 Slim-et :D

2012. jún. 19. 13:27
 17/18 A kérdező kommentje:
Már megvettem régen az Xbox 360 Slim-et, de már bánnom hogy nem PS3 vettem meg, mert annak legalább nincs fizetős multija! :/ Azért köszi hogy ilyen részletesen felvázoltad! Kapsz zöldet a fáradtságodért!:D
2012. jún. 20. 10:07
 18/18 u.balázs ***** válasza:
figyu ne bánd meg hogy fizetős!!! de ps3 multijánál kisseb az fps szám, szerintem évi 7-8k t megéri feláldozni a minőségibb multiért...
2012. okt. 17. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!