PSP vagy androidos telefon?

Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 17:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

250/300 euró lesz, azaz 66 és 80k HUF körül.

És igaz, hogy még ez sem olyan sok az árához képest, de az azért szar érzés, hogy amcsiba ugyanez 250/300 USD (55k a 3G-s), ilyenkor azért még én Sony fanként is kicsit k anyázok, hogy a Sony már évek óta az 1 euró=1 dollárban gondolkozik, és még az sem lehet, hogy ebay-ről rendelem, mert ekkora összegnél már biztos van vám.

Szóval külföldön 80K HUF-nak megfelelő euró, nem hiszem, hogy itthon sokkal több lenne (persze nem 576-ba kell venni, ott szerintem alapból már 6 számjegyű lesz), hanem a kisebb boltokban.

2011. jún. 30. 23:51
 12/13 anonim ***** válasza:

Ezt az 1 dollár = 1 euró típusú számolást sajna nem csak a Sony használja és nem is ő vezette be!

Ez állítólag az amerikai adózási rendszer miatt van!

Röviden annyit olvastam erről, hogy ők később adózzák le azt az árat, míg nálunk már benne van!

Persze ettől függetlenül szar érzés, mert ha pl. kiutazunk USA-ba és ott vesszük, majd hazajövünk, akkor ez mnem érvényes ránk!

Én a gari miatt Mo-n fogom venni egyébként!

2011. júl. 5. 19:03
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is Mo-n veszem, de csak az online rész miatt, mert Vodafone/T-Mobile fogja majd árusítani, és akkor már netet is meg lehet rá köttetni.

Garancia nem érdekel, eddig egy Sony termékem sem romlott el, vagy legalábbis bőven a garancián túl volt már.

2011. júl. 5. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!