Somogyilaszlo kérdése:
Hogyan lehetne rendbehozni a beépített webkamerát? (minden infó lent! )
Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy Emachine e728 laptopot amire windows 7 ultimate 32 -bitet tetettem.A webkamera miután megpróbáltam elindítani hibaüzenetekkel "bombázott" ezután azt gondoltam hogy a webkamera letörlésével majd újratelepítésével megoldom a problémát , de a letörlés után szembesültem vele hogy a mellékelt CD-n a webkamerával kapcsolatban csak illesztőprogik voltak (3 db) de még azt sem engedte már feltenni..:( Ezután progikkal is próbálkoztam de nem igazán tudtam hogy mit keressek ezért nem is volt eredménye... Ha valakinek van ötlete hogy ezt hogyan lehetne orvosolni a problémát akkor írjon!Előre is köszönöm a válaszokat!2011. jún. 29. 11:35
11/12 A kérdező kommentje:
Nekem a jobb egér gombra nem reagál :S De van egy olyan lehetőség a műveletek menüben, hogy "virtuális merevlemez létrehozása" ez nem jó megoldás hozzá?Vagy ha jó akkor hány GB-os legyen?
2011. júl. 14. 10:12
12/12 Marci387 válasza:
Jó az is. Öööö....min. 40 GB de szerintem 100 ha akarod használni is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!