Somogyilaszlo kérdése:
Hogyan lehetne rendbehozni a beépített webkamerát? (minden infó lent! )
Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy Emachine e728 laptopot amire windows 7 ultimate 32 -bitet tetettem.A webkamera miután megpróbáltam elindítani hibaüzenetekkel "bombázott" ezután azt gondoltam hogy a webkamera letörlésével majd újratelepítésével megoldom a problémát , de a letörlés után szembesültem vele hogy a mellékelt CD-n a webkamerával kapcsolatban csak illesztőprogik voltak (3 db) de még azt sem engedte már feltenni..:( Ezután progikkal is próbálkoztam de nem igazán tudtam hogy mit keressek ezért nem is volt eredménye... Ha valakinek van ötlete hogy ezt hogyan lehetne orvosolni a problémát akkor írjon!Előre is köszönöm a válaszokat!2011. jún. 29. 11:35
1/12 Marci387 válasza:
Próbáltad az Acer Crystal Eye Webcam nevezetű programot feltenni?
2/12 A kérdező kommentje:
Igen de az írta ki hogy "Camera not found" itt meg is rekedtem...
2011. júl. 11. 11:39
3/12 Marci387 válasza:
Értem. Szabad a másik partíció?
5/12 A kérdező kommentje:
Elvileg be van kapcsolva :) 200GB szabad hely van összesen szóval bármi ami megoldja a problémát és nem 200 gigánál nagyobb az jöhet!!
2011. júl. 11. 18:46
7/12 A kérdező kommentje:
Már leírtam!
2011. júl. 12. 14:56
8/12 Marci387 válasza:
Azért kérdeztem, mert lehet, h. op. rendszer hiba, próbálj a másikra feltenni mást és akkor nézd meg a kamot!
9/12 A kérdező kommentje:
Bakker azt nem írtam hogy csak 1 meghajtó van sorry hogy lehet másikat csinálni?
2011. júl. 12. 17:15
10/12 Marci387 válasza:
Nyissa meg a Számítógép-kezelés (Helyi) ablakot.
A konzolfán kattintson a Számítógép-kezelés (helyi), a Tárolás, majd a Lemezkezelés elemre.
Jobb gombbal kattintson az alaplemez valamelyik szabad területére, majd kattintson az Új partíció parancsra, vagy kattintson jobb gombbal valamelyik kiterjesztett partíción lévő szabad helyre, majd kattintson az Új logikai meghajtó parancsra.
Az Új partíció varázslóban kattintson a Tovább gombra, kattintson az Elsődleges partíció, Kiterjesztett partíció vagy Logikai meghajtó választógombra, majd kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!