Volkswagen blaupunkt magnóra nem igazán tudok kötni jo hangszorokat, sem erőítőt?
Figyelt kérdés
kicsit laikus vagyok hozza bocsi, epp ezert kerdezek. Szoval jobban jarnek ugye, egy erősítővel, uj autorádioval, na meg mélyádával vagy valami. Egyébként nem akarok olyan oltári dübögőst a kocsiba, csak egy kellemes hangszínt, mint itthon egy hifi, azt kb hogy s mennyiből hozom ki? 2004es szuszka swift ha a kocsin is áll a dolog, csak megemlítem. köszi2011. jún. 29. 07:34
1/2 anonim válasza:
Szia!
A blaupunkt magnót haggyad csak! Jó az! Lehet rá kötni erősítőt. Ha első nekifutásra nem, akkor másodikra ki lehet találni a módját. Amúgy én azt javaslom, hogy most ami hangszórórendszer (gondolom 4 hangszóró) van benne, azt hagyd bent. Válaszd le róla a mélyet, és a mély tartományt egy külön erősítővel erősítsd.
Hidd el, hogy ha nem terheled mély hanggal a hangszórókat, akkor sokkal hangosabban fognak szólni torzítás nélkül.
Az végett meg nem kell aggódni, hogy furcsa lesz, amiért csak a mélynyomóból jön a mély, mert a mély hangok irányát a fülünk nem érzékeli.
Ha egyéb kérdésed van, akkor írj.
21F
2/2 A kérdező kommentje:
köszi akkor beprobálom hamarosan : )
2011. júl. 1. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!