Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Panasonic lumix DMC-LS80 as...

Panasonic lumix DMC-LS80 as digitális fényképezőgépünk nagyon zabálja az elemet. Most vettünk duracell újratölthető elemeket. Ezzel tovább bírja valameddig. Tudtatok vele vmit csinálni h ne legyen ez a probléma?

Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 10:53
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

utolsó válaszolónak üzenném!!!

nagyon köszi h tájékoztatsz....legalább így nem égek be a boltba ha mentem volna megvenni az aksit...

szóval amikor megvettük a gépet már ott vettünk tölthető elemeket..uniross gyártmányt, mert ezt ajánlották..mondanom se kell h kb 15-20 fénykép után lemerült.visszavittem a boltba és adtak helyette másikat, na az is ugyanígy járt, nem tudtam sokáig használni...2100as volt...ez a duracell pedig úgy gondolom beválik...3 napja használom-kisbabánk van -tehát viszonylag sokat használom.ami még furcsa volt számomra h a feltöltés után mikor beleraktam a gépbe akkor azonnal csak félig feltöltést mutatott az elem...ez miért van?vagy kapásból "leszív" róla annyit??

még egyszer köszönöm h végre vki teljesen felvilágosított...

2009. márc. 27. 06:54
 12/14 anonim ***** válasza:

MÁSODIK VAGYOK NEM NÉZTELEK HÜJÉNEK.

BOCS A TANÁCSÉRT AMIT ADTAM :-(

2009. márc. 28. 05:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha kapásból feltöltés után beleteszed, akkor biztosan tele van, akármit is jelez a gép (gondolom, fel is melegednek az akksik). Lényeg, hogy ha hosszú élettartamot akarsz az akksiknak, lemerítés előtt nem rakod töltőre. Köszönöm a visszajelzést, jól esett.
2009. márc. 28. 14:58
 14/14 anonim ***** válasza:

- Létezik újratölthető elem, szárazelem amit lehet tölteni korlátozott mennyiségben. Én pl egy adóvevőben kaptam ilyet, egy idő után nem lehet tölteni tovább.

- Van akkumulátor, de ez nem ugyanaz mint az újratölthető elem. Az akkut ha feltöltöd a névleges kapacitására, akkor is merül ha nem is használod. Tehát ma feltöltöd, berakod a gépbe és megelégedetten veszed tudomásul hogy töltve van. Elteszed két hétre. Elmész a haver lagzijába, előkapod a gépet és a fele energiának hűlt helye. Ezzel számolni kell.

Viszont van olyan akku aminek egy év múlva is közel 100%-os a kapacitása. Ha ritkán használod a géped, javaslom ilyet vegyél. Az egyik típust ENVELOP vagy ilyesmi néven forgalmazzák.

(A további hozzászólók megnyugtatására: tudom hogy a legtöbb akku a rechargeable battery megnevezéssel kerül forgalomba. Sajnos a megfelelő döntéshez minden műszaki adatot össze kell vetni.)

2009. ápr. 3. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!