Panasonic lumix DMC-LS80 as digitális fényképezőgépünk nagyon zabálja az elemet. Most vettünk duracell újratölthető elemeket. Ezzel tovább bírja valameddig. Tudtatok vele vmit csinálni h ne legyen ez a probléma?
EZEKHEZ A DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZÖKHÖZ
NAGYKAPACITÁSU AKKUMULÁTOR KELL
VAGYIS TÉGY BELE AZT NEKEM 2600 ÉS 3000mAh orás márkás akku van benne és sose volt gondom pedig az én gépem se kíseb LZ 7es és elemmel szart se ér
Szia!
Én is így jártam, hogy újratölthető elemet vettem, most világosítottak fel, mi is kell bele. Az jó ami most van benne Én is ilyet vettem Kb. 400 képet bírt ki az első töltéssel.Eddig jó volt ha 50 tudtam készíteni.
Akku kell bele, ahogy már írták előttem is leheőleg nagy kapacitásút.
Ceruza akkut vegyél amit simán az elemek helyére raksz.
Ezeknél a készülékeknél a képek visszanézegetése, kb. ugyanannyit fogyaszt mint a vakuzás.
Javaslat: a hosszantartó képnézegetéseket mellőzük, így sokkal tovább bírákk az akkuk.
Nekem ugyanilyen gépem van!
Kaptam hozzá egy CD-t, ami a részletes használati utasítást tartalmazza.
Feltételezem, hogy Neked is van ilyen!
Javaslom olvasd el a 11-14. oldalt, ami a gép tápellátásával, a különböző áramforrásaival, és a fényképezőgép ezekhez tartozó beállításaival foglalkozik!
Ebben a részben azt is megtudhatod, hogy ezek a telepek, akkuk kb. hány felvétel elkészítéséhez elegendőek.
Ha ezektől jelentősebb eltérést tapasztalsz, akkor lehet, hogy hibás a géped.
Én Varta 2300 mA-s akkukat használok, amiből két pár van.
Kettő a gépben, kettő a töltőn.
Még soha nem használtam annyit, hogy cserben hagyott volna.
Szerintem a Duracell, az egy jó márka, (lásd: nyuszis reklám) nem volna szabad viszonylag hamar lemerülnie.
most ezek az elemek vannak benne jó ideje ma is sokat használtam és nem merültek le tehát úgy gondolom kipróbálgatom mennyit bír milyen módokkal aztán majd látjuk...mennyibe kerül az ilyen aksi amiket mondtok?
köszi a sok választ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!