Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit csináljak ha 2 képernyőm van?

Mit csináljak ha 2 képernyőm van?

Figyelt kérdés
az egyik oldalon tudnák rendesen csinálni mindent.A másikon meg filmet nézni ez eddig jó.Csak hogy én amit a rendesre megakarok nyitni azt a filmesre nyissa meg ahol nem tudok vele semmit csinálni.A beállítást is oda teszi mindent.Szerelőn kívül van megoldás?:(
2011. jún. 27. 00:30
 1/8 anonim ***** válasza:
próbáld meg frissíteni a videó kártyád illesztőprogramját
2011. jún. 27. 01:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerelő!
2011. jún. 27. 01:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Helyesírási szótár! Abban tuti benne lesz! Ha kinyitod a "nyitni" szó ragozásánál, megtalálod a választ.
2011. jún. 27. 01:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Kik "tudnák" csinálni? :O Mi az, hogy "rendesre"? Ki "nyissa meg" és mit nyisson meg? Most felszólító vagy kijelentő módban gondolod? Mert valahogy ez az egész bullshit, amit idehánytál, a napiszarra való, röhögni, B+!
2011. jún. 27. 01:57
 5/8 A kérdező kommentje:

Hát ha nem tudsz olvasni nem tehetek róla:)

első kettő kommentelő megértette ,de ha te ennyire ragaszkodsz a helyesíráshoz hát írjál úgy.)

amúgy köszi az első két kommentelőnek;D

2011. jún. 27. 02:53
 6/8 anonim válasza:

Nagyon egyszerű; a windows megjegyzi az alkalmazások helyét.

Először jelöld ki, hogy melyiket is szeretnéd pontosan elsődleges kijelzőnek. Aztán ha megnyitsz valamilyen alkalmazást és nem azon a képernyőn van ahol szeretnéd, akkor csak simán húzd át a teljes ablakát arra a képernyőre amelyiken használni szeretnéd. Amikor pl becsuksz egy kmplayer-t filmnézés után a 2-es képernyőn, akkor a win emlékezik rá, hogy te azt a 2. display-en használtad és a következő megnyitás alkalmával is ott, a 2-es kijelzőn fogja megnyitni.

Arra mindenképp figyelj, hogy korrekt elsődleges kijelzőt válassz!

Nekem én a nagyobb monitoromat nyüstölöm alapból, a másikon ha több mindent csinálok ott megy mondjuk a film és egyebek. Ha csak mondjuk kilépek egy Excel-ből, kinyomom a 2. monitort, kikapcsolom a 2. monitort és újranyitom az Excel-t, akkor szívás van, mert megjegyzi a Windows, hogy én azt a 2. képernyőn használtam és ugyanoda rakja vissza, de én már kinyomtam azt a monitort, így kénytelen vagyok visszakapcsolni, visszahúzni az ablakot az elsődleges képernyőre, majd ekkor kapcsolhatom ki a másodlagos képernyőt!

Ez semmi más mint az ablakok ide-oda húzogatása a két képernyő között. Amelyik képernyőn ott van teljes terjedelemben (akkor tutibiztos), azt veszi használt területnek, így ha valamit az első képernyőn zársz be, akkor az ott fog ismét indulni, ha valamit a 2. display-en csuksz be, akkor az a program ott fog alapból indulni.

Persze néhány kivétel van, pl.: azt hiszem, Nálam a PowerDVD-t akárhogyan indul, lemezbetétel, startmenü, asztali ikon, az MINDIG az első kijelzőn indul, ha ott csukom be, ha a második képernyőn van egyértelműen teljes terjedelemmel és ott csukom be, valamiért mindig az elsőn indul!

Teccikérteni? :D:D:D

2011. jún. 27. 04:55
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Hat szerintem frissitsd a videokartyad! Amugy meg a helyesiras eggyaltalan nem lemyeges!!!!!!!!""!!!!!!!! Ne torodj vele!
2011. jún. 27. 10:01
 8/8 anonim ***** válasza:

A képernyőbeállításoknál meg lehet adni, hogy melyik legyen az elsődleges kijelző. Oda nyitogatja meg a dolgokat, de ha mégse, akkor is vissza tudod húzni kézzel és utána már menni fog. Ű(Kiterjesztett asztalként kell használni a másik megjelenítőt).

Aki erre szerelőt hívna, az meg is érdemli, hogy perkáljon...

2011. jún. 27. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!