Hogyan kell monitorra kötni az X360-at?
Bocsi a hülye kérdésért, de nagyon kezdő vagyok ebben a témában. A képet sejtem hogy kössem monitorra, gondolom venni kell hozzá 1 ilyet:
Az addig oké, de van egy 5.1 es hangfalam is, azt hogy kössem rá? Mert ugye azt bele kell dugni a hangkártyán lévő Narancs, Fekete, illetve Zöld bemenetekbe (jack).
Szóval kérlek titeket, magyarázzátok el, hogy kell ezt az egészet csinálni :S
Köszi!
Az 5.1 hangfalad nem fog szólni ha a számítógéphez csatlakoztatod és a monitort meg a X360hoz.
Az xbox amúgyis csak sztereo.
Van fotód a csatlakozóiról a hátulján?
Ilyenem van, és annyi, hogy a kishangfalakból kijövő kábeleket (5 db kishangfal, 5db kábel) a mélynyomóba kell beledugni, a mélynyomóba bele kell dugni még egy narancs,fekete,zöld Jackes dugót, és ezt ugyanúgy bele a hangkártyába
Igen, a narancs vagy fekete vagy röld valamelyikével tudod összekörni, minddel egyszerre nem, mármint az xboxra értem. Mert onnan jön a hang nem a számítógépedből.
Lehetőség:
zöld, front, csak egy kicsi szól, mély nem
fekete, surround, két kicsi szól, mély nem
narancs, center és woofer, egy kicsi és a mély szól.
Ha veszel egy ilyet: [link]
akkor össze tudod dugni a hangkártyás kábeleid pl a fekete és a narancs bemenetre. Igy már szól a mély és 3 hangszóró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!