Mit vegyek Xbox+kinect vagy ps3+move? Nem tudok dönteni
Nem tudom melyiket vegyem a kinectbe az tetszik hogy nem kell fognom semmit de viszont elég gagyik a játékok hozzá és ahogy hallom nem is lesznek jobbak.A move-al az a bajom hogy
fogni kell a fagyit viszont ahoz elég komoly játékok vannak.
Már egy ideje gyüjtögetek konzolra és sokat dolgoztam a pénzemért nem szeretnék rosszul dönteni.Szerintetek melyik?
Hát PS3-at nem lehet flashelni.Muszáj lesz eredeti gamekat vásárolnod,ami nem kis pénz.Xbox viszont elavultabb.én a helyedben nem vennék most konzolt.Megvárnám az újakat.ätudom h még be sncs jelentve,de akkor is)+kinekt lesz pc-re is.
Minek hozzá bármi kiegészítő?
Kinect-re nincs értelmes játék, Move-ra van pár, de nem valami sok.
Killzone 3, LBP2, Socom4, Medievil Moves.
Bár Move-ra valószínű jönnek majd komolyabb játékok szép számmal, mert elég jól fogyott eddig, de jelenleg ezért a pár játékért szerintem nem éri meg.
Ha nem nézzük a kiegészítőket, akkor PS3 a jobb (több/jobb/szebb exkluzív játé, BR lejátszó, ingyen multi, stb), viszont ha warezolni akarsz, akkor jobb az xbox.
Ha flashelni akarod, akkor abbol a szempontbol is jobb a PS3, hazilag otthon nagyon egyszeru a flasheles, DE utana 20-40 gigas jatekokat letolteni ha lassu a net nem keves ido.
Es kell egy jo forras, ahol rendesen toltenek fel PS3 jatekokat (egy magyar oldal sem letezik ilyen, kulfoldon van 2 torrent oldal, BCG, TL, a tobbin ez halott dolog).
Ezert jobb szerintem flasheles szempontjabol a Box, 7-8 gigas jatekok, otthon egyszeruen kiirod, barhonnan letoltheted, mert Mo-n is mindenkinek flashelve van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!