Létezik, hogy az univerzális távirányító pont az én tévémhez nem jó?
A SAT a muholdvevo. Azt akkor kellene megnyomnod, ha ahhoz akarnad programozni a taviranyitot. A tv1-el probald eloszor, majd ha nem megy, akkor a kettovel.
Ne add fel, szerintem menni fog, de legy turelmes. Ennyit meger.
En is eljatszottam mar tobb tv-nel, ismerem a helyzetet, nagyon idegesito tud lenni, de allj hozza higgadtan akkor, amikor van ra akar egy orad is es meg tudod csinalni.
Folyamatosan villogni? Vagy villog, vagy folyamatosan világít...akkor jó, ha villog, akkor keres, ugye?
És hogy kell megtanítani, hogy átvegye egy másik távirányító programját? Ilyet még nem hallottam..
Ha van leírásod hozzá akkor fotózd vagy szkenneld be, talán többet segíthetünk. Esetleg az uni távvezérlőd típusának megadása is lendíthet a dolgon.
Hiába mondanám hogy nyomd ezt meg azt, ha éppen olyan gomb nincs, vagy másként működik. Olyannal is találkoztam már hogy az uni készülék hatótávolsága egyszerűen kisebb volt mint az eredetié, így azonos távolságból nem is működött.
Tanítani úgy kell ha megvan az eredeti, h meg kell nyomni az eredetin az univerzális vevője felé fordítva a megfelelő gombot majd az univerzálison hozzárendelni a megfelelő gombhoz.
Vagyis pl. megnyomod a kikapcsoló gombot az eredetin, ezt eltárolja az univerzális majd a legtöbb irányítónál le kell nyomni azt a gombot, amihez hozzá akarod rendelni ( értelemszerűen a kikapcsológombot). Így egyesével lehet megtanítani neki, h melyik gombbal mit csináljon. Nagyon hosszadalmas és babramunka ezért van az, h megpróbálja kitalálni ill. lehet reménykedni, h ismeri a TV-det és szabványos dolgokat használ amik előre bele vannak programozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!