Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ez a hangfal megfelel diszkózá...

Ez a hangfal megfelel diszkózáshoz?

Figyelt kérdés

[link]

Valami vélemény rólla?

Esetleg valakinek van ilyen hangfala otthon hogy szól? és milyen a mélye?

2011. jún. 16. 18:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát...kisebb-nagyobb házibulikra,Pub-okba jók lehetnek,de hű de nagy disco-zást (hú de nagy teljesítményt) ne várj tőle!
2011. jún. 16. 18:59
 2/8 A kérdező kommentje:
És te mit tudnál ajánlani 250-300ezer környékén ami re télleg azt lehet mondani hogy megálja a helyit kisebb szabadtéri bulikon is!?
2011. jún. 16. 20:07
 3/8 anonim ***** válasza:
250-300eezrből Kapsz komplett rendszert a Reflextől. Ebbe belefér két kompakt láda és egy végfok. Ha nem muszáj új, akkor használtan ebből kijön 2db mélyláda, két középmagas és két végfok, aktív hangváltó. Ha új : www.reflexsound.hu , ha használt akkor : djborze.hu
2011. jún. 17. 08:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát éppen nem kell új de megbízhatót szeretnék ami télleg fasza:D:D
2011. jún. 17. 11:17
 5/8 A kérdező kommentje:
Én igazából olyanra gondoltam hogy 2 széles sávú hangfal + erősítő. Kezdésnek ez megfelel. És ha komolyabb lesz a dolog akkor kiegészíteném 2 méllyel+ erősítővel és az aktív hangváltóval. Ez így kivitelezhető lenne?
2011. jún. 17. 11:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Persze, simán kivitelezhető. Itt keresgélj : [link] Én Reflex R-300at ajánlok.
2011. jún. 17. 12:02
 7/8 anonim ***** válasza:
[link] ez is jó, 50ezer a kettő. Még egy végfok kb 50ezer, 100ból van egy jó kezdő cucc, ami jól szól, hangos és strapabíró is. Na meg ah bármi baja lenne, a gyártója Üllőn fillérekért javítja.
2011. jún. 17. 12:03
 8/8 A kérdező kommentje:
És végfok ként mit tudtok ajánlani?
2011. jún. 17. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!