Hány megapixeltől van értelme egy kb 100cm x 66cm-es oldalhosszúságú képet nyomtatni? Namármost ezt természetesen a tükörreflexesekre értem, nem a kompaktok 14 megapixeles szenzoraira.
Amikor CameraRaw-ban vagy,
- vagy megnyomod a jobb felső sarokban a "Preview" és a "Hisztogram" közötti gombot "Toggle full screen mode (F)"
- vagy nyomsz egy F betűt és megoldódik a tálcás problémád
Én is azon a véleményen vagyok, hogy ha csinálunk valamit, akkor azt próbáljuk meg minél igényesebben megoldani. :)
Köszi, ez valóban kényelmesebb mint a tálcát átpakolni a képernyő jobb szélére :)
Nekem a pixelek számát nem engedi 25 fölé vinni, az a max. Élesítésnek Glossy paper-t és Standard szintet használtam, gondolom az korrekt. a bit-mélység 8. Kimentettem így jpg-ben és ami eddig éles volt, az most is tű éles úgyhogy szerintem ez bevált, köszi a segítséget :)
Ezt ugatom én is, hogy a plakátot nem olvasási távolságból nézed...de neeeeem, nektek nagyítani kell.
"pixelb.zi" ez jó :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!