Hogy csinálhatnám meg az mp4-emet? (LG FM37)
Van egy LG FM37 nevű mp4-em
pár napja ráraktam egy win7-et
és amikor már fentvolt rajta kihúztam a gépből
és ilyenkor mindig kiírja,hogy rebuilding the library, please wait és betölti
de most emögé még berakta,hogy 00% és úgymaradt:D
00%-nál megállt
Szia!
Látom, hogy régi a feltett kérdés, de azért érdekelne, hogy sikerült-e megoldanod a problémát.
A kérdésed szerint te az mp4-es lejátszóra feltelepítetted a windows7 operációs rendszert.
Ha így volt, akkor azért állt meg 00%-nál a betöltés, mert filmeket, zenéket keresett, nem futtatható fájlokat. Ezekkel nem tudott mit kezdeni, elkezdte ellenőrizni, hogy zene- vagy film fájlok-e. Mivel nem tudta végigfuttatni az ellenőrzést......próba,próba,próba ........
Ha még nincs megoldva a problémád:
Törülj le mindent róla..... tegyél fel egy két zenét, és próbáld ki, hogy rendbe jött-e, a könyvtárszerkezet betöltése/újraépítése be tud-e már fejeződni.
:-)
ezzel csak az a gond,hogy a gép nem ismeri már fel az mp4-et
nem telepíteni akartam,csak pendrive-nak használva átvinni a win7-et egy másik gépre:D
Szia!
Van az mp4-en "RESET" gomb?
Ha van a hátulján (elég kicsi szokott lenni, vagy csak egy kis lyuk, amibe be kell dugni egy toll hegyét), akkor reseteld le, ez elméletileg alapállapotra teszi az mp4 gépedet. Hogy a memória adatai is törlődnek-e, az az mp4-től függ, egy próbát megér......
Előtte viszont érdemes lenne egy másik gépbe is bedugni, lehet, hogy csak a tiéd nem hajlandó felismerni.
van egy lyuk
próbáltam már
benyomtam egy tűvel..újraindult de ugyanúgy 00%-ot mutat:D
másik gépbe is dugtam..ugyanez a probléma
neten azt írták,hogy nem lehet megcsinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!