Xbox 360 készülékhez jó a laptop hűtő?
kedden hoznak egy xboxot csak attól félek annyira "örülni" fogok neki h egyből szétég az alaplapja laptorhűtő jó hozzá vagy keressek másikat hűtésmódosításra nem hiszem h lenne pénzem vagy kijön az 10ezer forintból vagy gyűjtsek még-rá??
12/F nem 30 éves csóró:)
12/F nem 30 éves csóró:)
ezt először is nem értem , hogy mire akartál ezzel célozni ,de nem baj.
amúgy meg , az újabb xboxoknak már nincs nagyon olyan baja, mint a 3-4 évvel ezelőttieknek ,hogy túlmelegednek meg ilyenek.
jó persze, ha panelban laksz 10.en és 40fok van aztán naponta 10órát játszol vele kikapcsolás nélkül , akkor gondolom van esély rá.
amúgy meg laptophűtő? hát nem tudom hogy gondolod ,mármint milyen ? hogy usbn csatlakoztatod aztán úgy megy-e ? sztem nem , sőt biztos nem .
vagy hogy mellé teszed csak úgy ? hát nem hiszem hogy sokat fog hűteni rajta .
nem tudom , hogy hol csinálnak külön hűtésmódosítást, de sztem annyiból kijöhet végül is .
egyedül ezt az oldalt ismerem , de hát itt drágábbak a dolgok ,de itt már alapból hűtésmódosítással vannak , meg ilyenek vagy nem tudom hogy te honnan rendeled.
azt akartam ezzel h maradt maganak még 10ezer ft-m h vettem de nem tom z még 2007-es
az jó???
Jasper alaplaposokkal nem szokott baj lenni
kis segítség hogy milyen alaplap is van benne (lehetőleg kérj képet)
(egyébként a honlapot ajánlom egyéb olvasgatásra is... sok okosat írnak)
Egyébként a Notebook hűtővel, ha olyanra gondolsz hogy - kis megdöntött lemez és arra teszik a notebookot amit alulról fúj két ventilátor - nem jó mert az X-boxnak alapesetben ott nincs semmiféle nyílása szal max a burkolatot fogja fújni kivülről aminek nem sok értelme van.
ha ilyen fasságokra költöd a pénzed, akkor te 30éves korodra kajak arra fogsz jutni, hogy akkor csóró leszel tesó :DD büszke lehetsz magadra, gondolom egy dagadt kocka gyerek vagy még most is aki még életében nem zsákolt egyetlen bulával sem :D de arra azért büszke vagy, hogy vettél egy 50ezres szart és még maradt 10ezer forintod az apucitól-anyucitól kapott pénzből;)
amúgy néhány 30éves úgy meg tud venni akár egy 3D tv-t, bömöst vagy audit, hogy marad még több százezre-milliója, tehát nem értem ezt a hasonlatodat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!