Hogyan tudnám megoldani, hogy a kocsim szivargyújtója, indításnál ne szakítsa meg az áramot?
Sziasztok.
Vettem egy Fm transmittert,és a következő a problémám vele.
A szivargyújtóm akkor működik,ha a gyujtáskapcsolót 1-es állásba fordítom.Elindul a zene,de ha mondjuk egy perc mulva beindítom az autót,megszakítja a transmitter működését,és előröl kezdi az aktuális számot.Nekem ez azért baj,mert futár vagyok,és öt perc alatt,tízszer indítom be az autót. Régi rádió adásokat hallgatok felvételről,ami háros órás trackekben van.:)Ez így nem az igazi,hogy hallgatok valamit,az első cím után megint vagy végighallgatom ugyanazt,vagy inkább kidobom!:)
Megoldható az,bármi meghibásodás nélkül,hogy a szivargyújtó mindig áram alatt legyen,és indításnál ne szakítsa meg?
Persze. Kihúzod a szivargyújtót a helyéről és az aksitól viszel 2 direkt szálat(+ és -) vezetéknek,és azt kötöd be a szivargyújtóra. A régieket jól leszigetelni! A "+" hoz kiegészítő biztosítékot tegyél.
Ez volt az legegyszerűbb,mód..de ha van türelmed hozzá akkor a biztosíték táblánál megkeressed a szivargyújtó eredeti + vezetéket, azt átkötheted egy olyan ottani másik olyan pontra ahol állandó + van jelen,persze ezt feszmérővel kell megkeresni. Ha fedélzeti komputer is van a kocsiban ..lehetőleg ne csinálj zárlatot.
Egyetértek az előttem szólóval!
Annyi kiegészítés, hogy a negatívot nem kell külön odavezetni, mert az úgyis rajta van a kasztnin.
Ok.
Köszönöm szépen mindkettőtöknek.Gondoltam erre,csak nem voltam teljesen biztos benne,nehogy még a végén felgyújtsam az autót!:)
Dekopírfűrész+OSB lap. Egy ezresből kijön az átalakító!
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!