Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » PS3-on mennyire szép a GTA IV...

PS3-on mennyire szép a GTA IV grafikája?

Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 22:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Elözönek:

Ez programozástól is függ pl nézd meg a PS3 ekxlúzivokat! Uncharted 2,Kill Zone 3,God of War 3

Ilyen szép grafikájú játékok hol vannak pc-n?

2011. jún. 12. 02:31
 12/20 anonim ***** válasza:

Vannak, bár kevés, de GTA IV, BF3, Crysis, stb.

Kz+GoW-nak tényleg kifogástalan a grafikája, Uncharted-é is jó, de 1-2 helyen azért már látszódik a ps3 gyengesége.

Bár akinek egy Uncharted grafika nem elég jó, az fagyassza le magát és 20 év múlva vegyen egy PC-t.

2011. jún. 12. 13:18
 13/20 anonim válasza:

Konzolon sokkal szebbek az elsimítások.

Én maradok annál, hogy ki kell próbálni ;)

Egy torrent meg nem sok idő annyit igazán rá lehet szánni.

2011. jún. 13. 02:34
 14/20 anonim ***** válasza:

Pitbull95:

Te ezt komolyan mondtad?

Mert én is konzolos vagyok, szóval nem ezért védem a PC-t, de konzolon jóformán nincs is élsimítás.

Mondhatni köztudott, hogy ez a konzolok legnagyobb hibája, a legtöbb PC-s a szar élsimítással szokott jönni

2011. jún. 13. 13:24
 15/20 anonim válasza:
Xbox-on,Xbox 360-on,PS-2-őn,Wii-n szebb a grafika úgyhogy sztem PS3-on is.Meg ez is a játékprogramozástól is függ...Ha a GTA 4 szarul van megcsinálva konzolra ez van...de mondom egyáltalán minek a f*sznak kell ilyeneket kérdezgetni akinek van PS3 úgy is letölti és ennyi...Amennyi idő meg elmegy ezzel a kérdéses sz*rral már rég nyomhatnátok a GTA-t -.-"
2011. jún. 13. 20:13
 16/20 anonim ***** válasza:

Azt hiszed mindenki csak letölteni tud játékot?

Még a mai napig is elég sokan vesznek játékot, és úgy azért már nem mondanám, hogy annyira mindegy.

2011. jún. 14. 15:27
 17/20 anonim válasza:
-.-" akkor vedd meg, élvezd, b*ssz ki rá 10 ezret, én addig letölteném torrentről.....tudod csóróbb emberek is vannak még
2011. jún. 15. 16:15
 18/20 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok gazdag, sőt, én is 95-ös vagyok.

És nekem sem ad anyuci apuci rá pénzt, de nyáron elmegyek dolgozni, évközben szülinap meg ilyen ünnepekkor is jön egy kis pénz.

És használtan már max 5000-ért kapsz egy AAA-s játékot.

2-3 havonta bőven elég egy új játék, tehát havi 2500-at kell összekaparnom.

Ez még egy hajléktalannak is menne.

Nem azt mondom, hogy holnaptól te is eredetizz, leszarom, hogy más megveszi-e, csak a hozzáállásod szar.

És amióta eredetizek (csak 1 éve, előtte én is letöltöttem) nem játszok minden szar játékkal, hanem már csak ami tényleg jó azt veszem meg.

Így jobban értékelek egy játékot, és több időm is marad (a kevesebb játék miatt)

2011. jún. 16. 10:32
 19/20 anonim válasza:
Te tudod :) de én maradok a saját megoldásom mellett
2011. jún. 18. 16:21
 20/20 anonim ***** válasza:
Maradj, irtam is, hogy nem akarlak megteriteni, nem vagyok en egy ilyen modern Artisjus Tanuja
2011. jún. 18. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!