PS3-on mennyire szép a GTA IV grafikája?
Elözönek:
Ez programozástól is függ pl nézd meg a PS3 ekxlúzivokat! Uncharted 2,Kill Zone 3,God of War 3
Ilyen szép grafikájú játékok hol vannak pc-n?
Vannak, bár kevés, de GTA IV, BF3, Crysis, stb.
Kz+GoW-nak tényleg kifogástalan a grafikája, Uncharted-é is jó, de 1-2 helyen azért már látszódik a ps3 gyengesége.
Bár akinek egy Uncharted grafika nem elég jó, az fagyassza le magát és 20 év múlva vegyen egy PC-t.
Konzolon sokkal szebbek az elsimítások.
Én maradok annál, hogy ki kell próbálni ;)
Egy torrent meg nem sok idő annyit igazán rá lehet szánni.
Pitbull95:
Te ezt komolyan mondtad?
Mert én is konzolos vagyok, szóval nem ezért védem a PC-t, de konzolon jóformán nincs is élsimítás.
Mondhatni köztudott, hogy ez a konzolok legnagyobb hibája, a legtöbb PC-s a szar élsimítással szokott jönni
Azt hiszed mindenki csak letölteni tud játékot?
Még a mai napig is elég sokan vesznek játékot, és úgy azért már nem mondanám, hogy annyira mindegy.
Én sem vagyok gazdag, sőt, én is 95-ös vagyok.
És nekem sem ad anyuci apuci rá pénzt, de nyáron elmegyek dolgozni, évközben szülinap meg ilyen ünnepekkor is jön egy kis pénz.
És használtan már max 5000-ért kapsz egy AAA-s játékot.
2-3 havonta bőven elég egy új játék, tehát havi 2500-at kell összekaparnom.
Ez még egy hajléktalannak is menne.
Nem azt mondom, hogy holnaptól te is eredetizz, leszarom, hogy más megveszi-e, csak a hozzáállásod szar.
És amióta eredetizek (csak 1 éve, előtte én is letöltöttem) nem játszok minden szar játékkal, hanem már csak ami tényleg jó azt veszem meg.
Így jobban értékelek egy játékot, és több időm is marad (a kevesebb játék miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!