PS3-on mennyire szép a GTA IV grafikája?
nem a grafika a lényeg, meg gondolom egy nagyobb lövöldözésben nem azt fogod nézni, hogy mennyire valósághű a víz vagy mennyire részletes az ember modellje :)
szóval a játékélmény a lényeg, nem a grafika
Valamivel jobb boxon, de nem sokkal, csak ha nagyítóval állsz neki keresgélni a különbségeket, akkor fog feltűnni.
Amikor játszol amúgy se azt fogod nézni:)
Xbox-on is kb ugyanaz, es mind a ketton hihetetlen ronda.
Nem vagyok grafikab.zi, nekem a grafika csak 3-4. szempont egy jateknal, de a GTA IV-nek elvezhetetlenul szar a grafikaja.
Foleg az elsimitas miatt, mert Infamous-sel is jatszottam, aminek a mozgasanimacioja nagyon szar, meg az emberek abrazolasa is eleg PS2 szintu, de legalabb nem olyan rohadt reces.
Mig GTA-ba nem tudsz celozni, mert a recektol nem latsz. Ez azert tulzas, de a lenyeg hogy nagyon ronda.
El is adtam, es ez ebresztett ra arra, hogy multiplatform jatekot soha tobbe nem veszek, mert ha a Rockstar ilyen legalja munkat csinalt, a tobbi csak rosszabb lehet.
Bar ami PC-re nem jon ki (Mortal Kombat, LA Noire) azt azert meg megveszem.
Elozo:
ez hulyeseg.
PC-n minden jatek szebb, mint konzolon, mivel sokkal erosebb (es nekem szar PC-n van, tehat nem azert vedem a PC-t, mert azon jatszok).
Konzolon nagyon szar az elsimitas, a legtobb jateknal nincs vele gond, de a GTA-nal konkretan recebol all az egesz jatek.
Pedig van mas sandbox jatek is konzolra, amik kevesebb penzbol keszultek, es ezerszer szebb a grafika (pl. infamous, de ez exkluziv, az mindig szebb, de akkor legyen fallout, stb.).
Egyszer egy haverodnal vagy valahol ha van lehetoseged nezd meg milyen konzolon a GTA, es lehet el is hanyod magad.
De szerintem a konzol jobb, mint a PC, legalabbis jatekra, de a GTA IV az egy hatalmas hiba konzolon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!