Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Omnitronic hangfalat érdemes...

Omnitronic hangfalat érdemes venni?

Figyelt kérdés

[link]

A képen látható Omnitronic DX-2222 hangfalhoz tudnék hozzájutni 20e/db áron. Megér-e annyit, illetve milyen hangzása van? Kisebb házibulikba jó lenne-e?

2011. jún. 6. 16:20
 1/6 anonim válasza:
Nekem volt ilyen hangfalam. Nagy térre, kisebb bulikba tökéletes, de szobába (ahol nem a hangerőre, hanem a minőségre megyünk) oda inkább vegyél mást! De ha a nagy hangereje miatt kell, akkor tökéletes. (olcsó, jól bírják, de a minősége nem a legjobb)
2011. jún. 6. 20:40
 2/6 anonim ***** válasza:

40-ért 1párat??? Omnitronic???

Azért kisebb bulikban sem használnám hisz nem egy hú de jó a hangminősége!

Egy kicsit raksz mellé és kapsz Reflex vagy esetleg még kisebb Reloop hangfalakat! :)

2011. jún. 7. 01:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Omnitronic nem gyárt jó terméket. Ezek a hangfalak ócskák. Se minőségre, se hangerőre, se másban nem jók. Egy használt Reflex hangfalat nagyjából ennyiért megkapsz ,ami rögtön jóval hangosabban tud szólni ugyanarról a végfokról (magas érzékenység 100dB/1w/1m), rögtön bírja a teljesítményt is , és még egész szépen is szól. Na és az se hátrány, hogy ismert típus, könnyen eladhatod, ha ráuntál. De omnitronicot el nem tudsz adni. Reflex pl: [link]
2011. jún. 7. 10:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mennek a pluszok :)
2011. jún. 7. 20:19
 5/6 anonim válasza:
Én is azt mondom ,hogy sajnos nem jók az omnitronikok nekem dx 1022-őm van 2 éve vannak meg egy 300b-vel kergetem de már a 2 peiezzo és az egyik közép már el van benne lőve ezen kívül csörög csatok a magas és nem szónak tisztán, ezeken felül pedig valótlan értékeket írnak rá aminek a felét nem tudja,mondjuk nekem a garázst beszólta de nem tisztán én is egy reflex r 150-et ajánlanék vagy ha nagyon térre kell akkor egy r 300-at hidd el sokáig ki fog szolgálni mellé egy castone végfokot :D
2013. jan. 23. 09:33
 6/6 anonim válasza:

Attól függ mire lesz használva, és hogy lesz használva

nagyon fontos az erősítő típusa dinamikája. Hallotam már Reflexet Castone-al és omnitronicot(igaz mélyládát) Dynacordal a különbség elenyésző fontos tudni mivel dolgozunk egyébként ennyi pénzért mit is várhatna az ember

A reflex-nek az új árát kell nézni az se filléres. De strapa használathoz Reflexet sem szabad venni arra ott az ev; dyna; jbl; martin audio; qsc; Cerwin; melyek minőségben is jobbak viszont ezek nem olcsok,

A fent emlitett(Omnitronic) hangfalak a házibuli kategória betöltésére szolgálnak kissebb nagyobb kompromisszumokkal megfelelőek de az elvárások ne legyenek nagyok ennyi pénzért.

Omnitronic hangfalat nem szabad meghajtani nagyon és lehetőleg jó minőségű és tartalékú erősítővel tegyük EQ sem árt a magas hang a piezzo miatt nem a legszebb retros a régi motorolás piezzok-at idézi.

2013. szept. 9. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!