Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a véleményetek a Behringer...

Mi a véleményetek a Behringer DJX 700-as keverőről?

Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 11:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Behringernek híresen gagyik a keverői. Régen egy két rendszer eszköz jó volt (kompresszor, limiterek, hangváltók)
2011. jún. 5. 19:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Jómagam is ilyent használok, viszonylag rendszeresen. Az árához képest nem rossz, de azt is el kell fogadni, hogy nem egy Pioneer (bár abból is a DJM600-nak kifejezetten nem tetszik a hangja).Hobby dj-zéshez elég, a potijai (a tolópotik) szeretnek kontaktosodni, recsegni, ez némi kontakt spray-vel eleinte orvosolható, majd cserélni kell, ami nem egy nagy összeg, de ha jót akarsz akkor jók bele a Pioneerek tolópotijai is. Részemről az effekt rész nincs használva, így arról nem tudok nyilatkozni, csak kipróbáltam anno és kész...Ha nem minden este nyüstölöd egy klubban, akkor nem olyan rossz cucc, van rajta kellő számú bemenet (+mikrofon is), külön kimenet kontroll végfoknak (ez is külön szabályozható), én nem bántam meg hogy ilyent vettem anno...

Üdv!

2011. jún. 7. 00:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Én személy szerint főként itthoni gyakorlásra,illetve 2-3 alkalommal egy hónapba bulira,arra tökéletes lenne nemde?:)
2011. jún. 7. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!