Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogy kell rámenni az internetr...

Systemerorr kérdése:

Hogy kell rámenni az internetre Nintendo3ds-el?

Figyelt kérdés
Sziasztok! kaptam szülinapomra egy nintendo3ds-t és nem tudom hogy hogy kell rámenni az internetre és mindig azt Írja ki hogy:The internet browser will become available through a system update for details ,visit support.nintendo.com
2011. jún. 5. 08:31
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
Köszi, igazi Nintendo fanatikus vagyok:D
2011. jún. 5. 12:09
 12/41 A kérdező kommentje:
hány éves vagy???és hogy hÍvnak???
2011. jún. 5. 12:17
 13/41 anonim ***** válasza:
15 éves, Németh Zoltán
2011. jún. 5. 12:48
 14/41 A kérdező kommentje:

ezt nem értem azt mondtad hogy: WiFi segítségével lehet felmenni internetre.Kábeles net nem jó a 3DS-hez----

de ha nincs internet a n3ds-en akk hogy töltsem le és még bluetooth sincs rajta és adatkábelt sem kaptam a n3ds-hez pedig ujjonnan vettük a mediamarkt-ban a n3ds-t :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

2011. jún. 5. 18:09
 15/41 anonim ***** válasza:
Ha nincs WiFi Router-ed, akkor itnernetezni sem fogsz tudni rajta, mert elsőnek vezetéknélkülivé kell tenned az internetedet.(Akár egy ilyen is jó a 3DS-hez: [link] ).Ha ez megvan, be kell állítanod, hogy majd a 3DS észlelje.Ekkor a 3DS-en belül be kell menni az internetre, és rácsatlakoznod a vezetéknélküli netedre, és ekkor fel fogja ajánlani a frissítést.
2011. jún. 5. 18:31
 16/41 A kérdező kommentje:
bocs de akkor ezt az egészet vagy te vagy én értettem férre mert én nem frissÍteni akarom hanem nem megy rá az internetre és van rúterem, csatlakozik is hozzá csak nem megy rá :(
2011. jún. 5. 22:05
 17/41 A kérdező kommentje:
de azért KÖSZ MINDENT!!!
2011. jún. 5. 22:11
 18/41 anonim ***** válasza:
No igen, de kell frissíteni a mai nap(!) és akkor válik elérhetővé a böngésző.
2011. jún. 6. 06:45
 19/41 A kérdező kommentje:

de nem érted rákattintok a internetgombra és azt Írja ki hogy:The internet browser will become available through a system update for details ,visit support.nintendo.com

és nem jön be az internet

2011. jún. 6. 07:59
 20/41 anonim ***** válasza:
Gyáh:D Értelmezd amit kiír: "The internet browser will become available through a system update for details" Azaz magyarul az internet böngésző elérhető lesz a következő rendszerfrissítést követően.
2011. jún. 6. 15:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!