Systemerorr kérdése:
Hogy kell rámenni az internetre Nintendo3ds-el?
Figyelt kérdés
Sziasztok! kaptam szülinapomra egy nintendo3ds-t és nem tudom hogy hogy kell rámenni az internetre és mindig azt Írja ki hogy:The internet browser will become available through a system update for details ,visit support.nintendo.com2011. jún. 5. 08:31
1/41 anonim válasza:
Szia!Nyugi, nem a 3DS-el van a baj.Holnap jön egy frissítés, amit feltétlen le kell töltened, azzal nyílik meg az Internet Browser és az e-Shop is:-) Adok egy linket, hogy hogyan frissítheted a Nintendo 3DS-edet: [link] Sok sikert, és jó szórakozást a 3DS-hez!:-)
2/41 A kérdező kommentje:
kösz majd kipróbálom
2011. jún. 5. 10:13
3/41 A kérdező kommentje:
csak nincs adatkábelem vagy hogy kell letölteni???
2011. jún. 5. 10:21
4/41 anonim válasza:
WiFi segítségével lehet felmenni internetre.Kábeles net nem jó a 3DS-hez.
5/41 A kérdező kommentje:
ok kösz amm van olyan oldal ahonnan olcsóbban vagy ingyen lehet letölteni játékokat a nintendo3ds-re???
2011. jún. 5. 10:48
6/41 anonim válasza:
Per pillanat nem ismerek olyat, de holnap nyílik meg az e-Shop és ott lehet majd töltögetni ingyen játékokat.
7/41 A kérdező kommentje:
ok kösz és neked mien játékaid vannak?
2011. jún. 5. 10:56
8/41 A kérdező kommentje:
ja és még azt akartam megkérdezni hogy mire jó az arggame lefényképezed a kártyákat és mi lessz???
2011. jún. 5. 11:04
9/41 anonim válasza:
Nekem per pillanat nincs 3DS-em, de már gyűjtöm rá a pénzt. Az AR Games nem egyszerűen, hogy lefényképezed.A kártyákból szörnyek fognak kijönni, amiket nem lefotózol, hanem ki kell lőnöd.Ezt a videót nézd meg róla: [link]
10/41 A kérdező kommentje:
kösz csak nállunk itt sötét van és azért nem látta de rávilágÍtottam lámpával és igy már jó kössz látom naon szereted a nintendo-dat ha ilyen sok dolgot tutsz rólla :D
2011. jún. 5. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!