Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » XBOX 360 AP 2.5-ös játékok...

XBOX 360 AP 2.5-ös játékok futtatása, újraflashelés nélkül?

Figyelt kérdés
Na hát én rég nem követem az eseményeket, de hallottam hogy a mostani játékok nem akarnak elindulni a régi flashelésű gépeken. Van egy pár játék, amihez nekem Activate.iso dvd kell, de pl. a Dirt3-hoz már nem jó ez. Szóval hogyan kell ezt megoldani, hogy működjön rajta minden játék? Megnéztem az XVal 2.0 progival, hogy flagelt-e a gép, de "Failed AP25 Challenge"-t ír. Akkor ezen már nem tudnak futni az újak? De pontosan amúgy azt se tudom, hogy milyen firmware van a gépemen, azt hol kell megnézni?
2011. jún. 2. 16:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Sehol...vagy szétszeded és jungleflasher kiolvassa neked.

Ha activate.iso-t használsz, akkor majdhogynem biztos, hogy 1.6iXtreme-ed van. LT+-t kell belerakatni a gépbe, meghajtótól függ, hogy ezt csak cserével vagy anélkül is meg lehet-e oldani.

Failed AP25 Challenge pedig azt jelenti, hogy bannhullámkor buksz sajna.

Vannak ezek a GOD verziójú gamék, viszont ahhoz alap feltétel, hogy ne legyél bannolva, és nem is minden játékból van ilyen verzió, no meg aki warezol annak meg csak idő kérdése mikor bukik. Tehát ez a megoldás csak átmeneti, és nem 100%-os.

Persze ennyi erővel a re-flash sem, hisz ki tudja mit talál ki az ms.

2011. jún. 3. 09:58
 2/3 A kérdező kommentje:
BenQ meghajtóm van. És ezt az LT+-t hogy kell belerakni a gépbe, itthon meg tudom csinálni?
2011. jún. 3. 10:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha nem csináltál még ilyet, akkor nem ajánlom. Vidd el szakemberhez. Bizonyos fórumokon le van írva mit hogy kell csinálni.

Nemrég kijött az LT+1.91, most már ezt tetetném fel, de ezt biztos fogja tudni, aki csinálja neked. Üdv

2011. aug. 13. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!