Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a véleményetek a Silicon...

Mi a véleményetek a Silicon Power Armor A80 külső winchesterről?

Figyelt kérdés

Én egy hordozhatót vinyót keresek, amit ár tok csatlakoztatni egy hordozható dvd-lejátszóra és ugy nézni út közben. Szerintetek ez jó választás, vagy tudtok ilyen árba jobbat?

És hol lehet ezt legolcsóbban megkapni? (Lehet kapni metroba vagy saturnba?)

2011. jún. 1. 14:51
 1/3 A kérdező kommentje:

Vagy esetleg Samsung 640GB 7200rpm USB HXMTA64DA Merevlemez? A nagyobb vagy a kisebb fordulatszám a jobb?

[link]

Silicon Power Armor A80 500GB Merevlemez

Ez a két link, amiket én találtam, de ha tudtok mondhattok mást ami ebben az árban van maximum.

2011. jún. 1. 14:59
 2/3 A kérdező kommentje:

[link]

na ez a másik előbb rossz lett a link

2011. jún. 1. 15:00
 3/3 anonim ***** válasza:

640 gigás Silicon Armorom van, nincs vele semmi gond.

Terepi munkához vettem, hogy bírja az ejtést meg ütődést, de amióta megvan, még nem érte nagy baleset. Az USB 3.0-át természetesen a diszk nem tudja teljesen kihasználni, olyan 60-70 MB/sec a reális sebessége (nagy fájloknál).

Gond lehet (az összes USB 3.0-ás eszköznél), hogy bizonyos 2.0-ás portok nem tudják elég árammal meghajtani, illetve nem tud üzemelni 2.0-ás hosszabbító kábellel a nagy áramfelvétel miatt. (Mondjuk adnak hozzá 3.0-ás hosszabbítót). Érdekes módon a régi (8 éves) IBM Thinkpad elviszi, de egy új, egy éves VAIO nem.

Szerintem hasznos, hogy gyűrődésálló, főleg ha néha leejted a cuccaidat.

Ellenben a Samsungok is híresen jók, egyik sem rossz döntés.

2011. jún. 1. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!