Mi a véleményetek a Silicon Power Armor A80 külső winchesterről?
Én egy hordozhatót vinyót keresek, amit ár tok csatlakoztatni egy hordozható dvd-lejátszóra és ugy nézni út közben. Szerintetek ez jó választás, vagy tudtok ilyen árba jobbat?
És hol lehet ezt legolcsóbban megkapni? (Lehet kapni metroba vagy saturnba?)
Vagy esetleg Samsung 640GB 7200rpm USB HXMTA64DA Merevlemez? A nagyobb vagy a kisebb fordulatszám a jobb?
Silicon Power Armor A80 500GB Merevlemez
Ez a két link, amiket én találtam, de ha tudtok mondhattok mást ami ebben az árban van maximum.
640 gigás Silicon Armorom van, nincs vele semmi gond.
Terepi munkához vettem, hogy bírja az ejtést meg ütődést, de amióta megvan, még nem érte nagy baleset. Az USB 3.0-át természetesen a diszk nem tudja teljesen kihasználni, olyan 60-70 MB/sec a reális sebessége (nagy fájloknál).
Gond lehet (az összes USB 3.0-ás eszköznél), hogy bizonyos 2.0-ás portok nem tudják elég árammal meghajtani, illetve nem tud üzemelni 2.0-ás hosszabbító kábellel a nagy áramfelvétel miatt. (Mondjuk adnak hozzá 3.0-ás hosszabbítót). Érdekes módon a régi (8 éves) IBM Thinkpad elviszi, de egy új, egy éves VAIO nem.
Szerintem hasznos, hogy gyűrődésálló, főleg ha néha leejted a cuccaidat.
Ellenben a Samsungok is híresen jók, egyik sem rossz döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!