Melyik a legelterjedtebb játék konzol?
Figyelt kérdés
Szerintem a PS2, mert kapásból öt embert tudok akinek PS2-je van.2011. máj. 31. 21:07
1/10 anonim válasza:
xbox 360 mivel majdnem minden haveromnak ilyen van :)
2/10 valakiakitnemismersz válasza:
a ps2 a legelterjedtebb nekem is van egy szépség máig a legjobb konzol de itt csücsül a nagy testvére a ps3 is a szobámban azt is imádom meg xbox 360-om is van de azt legszívesebben most kivágnám az ablakon mert tönkre ment az olvasó és nem olvassa be a a lemezeket -.-".
4/10 anonim válasza:
PS2 aztan Wii aztan DS aztan PSP aztan PS3 aztan box es aztan 3DS (de ugye az uj)
Bar box es PS3-bol kb ugyanannyi kelt el, de ps3 1 evvel kesobb jott ki, ami kb 13-14 millio peldanyt jelent, szoval legyen o elol :D
5/10 anonim válasza:
Az előző jól mondja, csak kijavítanám, ugyanis a PS2 után jön a DS, a Wii per pillanat nem jut eszembe aztán hányadik.Éljen a Nintendo!:-)
7/10 anonim válasza:
Ja tenyleg, utananeztem, es DS a masodik, nem kevessel tobb eladott hardverrel, mint a Wii.
Akkor igy a sorrend:
PS2, DS, Wii, PSP, PS3, Xbox360, 3DS
De ugye ez valtozni fog, mert 3DS csak most jott piacra, meg nemsokara Playstation Vita/PSP2/NGP, meg jovore Wii2
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2011. jún. 2. 16:18
10/10 anonim válasza:
Előző:
Te olvasni tudsz?
Előtted már csomóan leírtuk, és ráadásul nem hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!