Szerintetek melyik jobb konzol ps3 vagy xbox 360? és ps3-ra hol tudok olcsón játékot venni lehet ujj vagy használt játék?!
Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 05:26
1/13 A kérdező kommentje:
vagy cserélni ps3 játékot az is jó lenne!!
2010. aug. 18. 05:27
2/13 anonim válasza:
PS3?Abban a használt játék boltban ami ott van a Nyugatitól a Margit híd felé egy megállóra?
Vagy ha új kell akkor 567 bolt,Media Markt,Electro world,ilyenek.
3/13 anonim válasza:
4/13 anonim válasza:
576 bolt,Media Markt,Electro world,ilyenekbe ne vegyegyél PS3-mas játékokat ezekbe a boltokba pofátlanul drágák!
5/13 anonim válasza:
Nekem van mind kettő HD-tv-n játszok! Xbox360 jobb a játék élménye! a irányítója is jobb! jön a kinect! grafika is picit jobb!
6/13 anonim válasza:
Hogy lenne már grafika jobb?! Esetleg a szín élesebb..
8/13 anonim válasza:
Nekem az Xbox jött be jobban, nem tudom hogy miért. Haveromnál mindíg a PS-t gyilkoljuk, nálam az Xboxot, és mindkettőnknek jobban bejön az Xboxos játékélmény.
9/13 anonim válasza:
Bocsi, de csak helyesbíteni szeretnék!
Az új játékról van szó, tehát: hosszú ú-val és egy j-vel
írjuk!
10/13 anonim válasza:
Hoppá, megjött a helyesírás ellenőrző kommandó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!