Hogyan tudok letöltött játékkal játszani Playstation 2-n?
Csippelés tönkreteszi az olvasófejet:
megoldás ESR softmod
Memóriakártyára kell rakni, és ingyenes+kapsz egy fájlkezelőt amivel a memcardról a mentéseket át tudod rakni pc-re : )
csak ajánlani tudom, nekem is az van!
Letöltöd az ESR softmod fájljait, google a barátod..
Kell hozzá egy chippelt ps2, amivel a memóriakártyádra rámásolod a ESR softmod fájljait, aztán keresel a neten egy ESR patchet (utóbbiból van magyar nyelvű változat is), azzal megpatcheled a letöltött gameket (IMG Burnel kell kiírni, és az ESR softmod csak ISO-s képfájlokat ismer fel, de én valamivel a .bineket meg az NRG-ket átkonvertáltam, csak nem jut eszembe h melyik progi csinnta meg rendessen, de h ha otthon leszek leírom), kiírni DVD+R-re vagy -R-re (de ne RW-re, mert ugye azt a PS2 nem támogatja) és akkor szépen futtatja, +pendrivról tudsz divx fájlokat is lejátszani (eléggé felokosítja), sőt h ha nem slim konzolod van, hanem még a régebbi vastag, akkor lehet hozzá venni Merevlemez adaptert, veszel bele egy ide-s winyót, rámásolod a kipatchelt gameket, és akkor tudja futtatni azt is winyóról, merthát a DVD olvasófej ugye nem egy örök-élet+1 nap <:o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!