Mélynyomó probléma, ez mi lehetett?
Figyelt kérdés
Azzal a gonddal fordulnék ide, hogy olyan 1 órája nagyon halk kattogást hallottam a mélynyomóból amely olyan 2-3mpenként hallatszott. Hang volt, szóval a hangszóró működik. Kikapcsoltam áramtalanítottam, és még rázogattam is mert azt hittem valami bogár szorult bele. Miután kihúztam és arrébb pakoltam ugyan úgy pattogott, sőt volt mikor hangosabban és erősebben elkezdett de elmúlt, azaz már nagyon ritkán hallani néha egy kis kattanást. Felmelegedhetett valami (mert a borítás meleg volt), vagy mi okozta ezt a zajt? Mégis bogár lenne benne? Elég régi mélynyomó. 4.1-es Mercury van vagy 5-6 éves. Mi lehetett ez? Bátran használjam még szerintetek?2011. máj. 28. 22:54
1/2 anonim válasza:
Nekem is ilyesni tüneteket produkált, ugyan úgy mercury volt, majd egyszer elhallgatott.
2/2 A kérdező kommentje:
dejó... :(
nem akarok venni most egy újat, ráadásul ezzel nagyon megvagyok elégedve 1-2 hibától eltekintve.
Amikor áramot adok neki óriásit pattan, meg picit recseg hangerő felvételnél, de ahhoz képest jó nagyon.
2011. máj. 28. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!