OLyan nehéz xbox360 on lövöldözős játékkal játszani nem?
Figyelt kérdés
tegnap vettem egyet elősször és egyszerűen nem bírok játszani effajta játékokkal olyan nehéz a célzás hogy nem igaz.... elment tőle a kedvem nincs esetleg valami lövés segítő?2011. máj. 28. 13:44
1/15 anonim válasza:
A konzolba van a jövő és mindenki ezzel játszik már.
2/15 anonim válasza:
Na, megszólaltak a kockák...
1, Lövöldözős játékkal PC-n célszerűbb játszani, mert sokkal kifinomultabb a célzás, ezáltal nem is kell hetekig játszanod egy játékkal, hogy megszokd a konzolos célzást.
Második: A konzol soha nem fogja kiszorítani a PC-t a piacról, erre mérget vehetsz.
3/15 anonim válasza:
3. vagyok
Azt elfelejtettem, hogy szimulátorok (pl. autós) pedig kifejezetten konzolon élvezhetőek.
Konzol-PC 1-1
4/15 anonim válasza:
"ezáltal nem is kell hetekig játszanod egy játékkal, hogy megszokd a konzolos célzást"
Érdekes, én a CoD 4-gyel játszottam először konzolon, 5 perc után frankón megszoktam az irányítást és utána már minden jól ment, pedig legnagyobb nehézségi szinteken szoktam játszani.
5/15 anonim válasza:
Tény, hogy van aki rögtön ráérez az irányításra, de a többségnek kell legalább 2-3 óra, hogy megszokja, ha előtte csak PC-n játszott...
6/15 A kérdező kommentje:
Hát ez nem igaz! Én most raktam be a The Sabotuer vagy hoyg kell írni és egyszerűóen nem bírok vele játszani olyan nehéz benne lőni .... hogy tudom bekapcsolni azt a lövés segédletet? kerestem de nem találtam
2011. máj. 28. 15:00
7/15 anonim válasza:
Szerintem ne nyomj be segédletet, mert akkor sosem fogod megszokni. Nekem fél évig volt xboxom, de valahogy nem sikerült megszoki az FPS-ek irányítását, bár aztán alacsony érzékenységen elég pontos lettem
8/15 anonim válasza:
Szerintem se könnyű, de aztán szerencsére amikor megkaptam a Wii-t már könnyebb lett az irányítás:D
9/15 Furjadék* válasza:
Csak megszokás kérdése, illetve személyfüggő.van aki a konzolra esköszik, van aki a PC-re.Én Elöbbi vagyok.
10/15 anonim válasza:
én is utálom konzolon az fps-eseket, egyszerűen nem bírom megszokni, mert pc-n annyival jobb. pedig 15 éve van ps-em.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!