Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a véleményetek ezekről a...

Mi a véleményetek ezekről a játékokról?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek a: -Battlefield: Bad Company 2

-Call of Duty: Black Ops

-Crysis 2

-Gran Turismo 5

2011. máj. 27. 20:48
 1/5 anonim ***** válasza:

csak az elsővel meg a harmadikkal játszottam, a bf szerintem nagyon jó háborús szinulátor, minden rombolható, csalókat még nem láttam, egyszerűen jó :P

a cry2 kampánya kicsit csalódást okozott nem voltak benne bossfightok csak néhány tripod, az első rész összes karakterét kicsinálták, de a multi egész jó lett a csalókat, meg a kihagyott multiplayeres pályákat amit később dlc-ként eladtak, a black opsról csak hallottam dolgokat, valaki azt mondja hogy nagyon jó lett valaki meg azt hogy alúlmúlta a mw2-t

2011. máj. 27. 21:00
 2/5 anonim ***** válasza:
bocs a cry2 csalók előtt elfelejtettem odaírni hogy negatívumok
2011. máj. 27. 21:01
 3/5 anonim válasza:

csak a cod-al játszotam és azzal is csak a szinglin

jó grafoka a játékmenet sokak szerint össze van kuszálódva szerintem nem.a kampány jó csak mint mindíg rövid:( de élvezhető.multiról nem tudok mit mondani

2011. máj. 27. 22:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Attol fugg, megvenni, vagy letolteni?

Mert cod-dal mar ugy vagyok, hogy a 4-et megvettem, a tobbit meg csak letoltottem, semmi ujitast nem csinalnak, se grafikailag, se jatekmenetre, azert meg nem fogok penzt fizetni, hogy a sztorit meg a palyakat ujrairtok.

Crysis 2 nekem kicsit unalmasnak tunt, ezert azt sem vennem meg, de majd ha ujra lesz gepem letolteni lefogom, mert annyira azert nem szar.

BF2 talan a legjobb FPS ezek kozul, de mind3 kulon stilus (annak ellenere, hogy FPS).

Gran Turismo 5 a legjobb errol a listarol, de teljesen mas kategoria.

Nagyon osszetett, nagyon hosszu, nehez is, nagyon kidolgozott, stb.

Ha valaki szereti a szimulatort, akkor kihagyhatatlan jatek, ennel mar csak a regebbi GT-k voltak jobbak

2011. máj. 27. 23:47
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat!!
2011. máj. 28. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!