Ujrakell flashelni az Xboxot ha Portal 2-es Dashboardra updatelek?
Meg a BullestStorm-os Dash (2.0.12611.0) van rajta a gepemen.Azt nem tudom a flash milyen de nem LT+.
A Portal 2 most frissiteni akarja a dash-t es felek hogy ujra kell flasheltetni ha updatelem:S:S
help plz
Mielott flasheltem arra gondoltam h van-e par szazezrem jatekokra?
Es kepzeld nem volt:D:D
Akkor f*sznak vettél xboxot?
Add el, máris több pénzed lesz.
Nem ertem mire fel kell itt pofazni???
Valoszinuleg nem vagytok programozok,akkor meg minek veditek a jatek cegeket???
Segitettek barmiben is???
Meg igy is olyan gazdagok hogy az hihetetlen es kepesek elkerni 10k-et a jatekokert
Én pont programozó vagyok, de ez rohadtul lényegtelen, ők ezzel éveket dolgoztak.
10 ezer forint? 2 évnyi munkáért?
Egyébként használtan, de akár újonnan is lehet 5-6 ezer forintért is játékokat venni, az meg már tényleg a zsebpénz kategória.
Ha nincs rá pénzed ne vedd meg, nem kötelező játszania...
Ferrarit sem vesz az ember, ha nincs rá pénze, helyette elfurikázik egy Suzukival.
Ez igaz tenyleg sokat dolgoznak vele de ha lejjebb vinnek az arat sokkal tobben vennek az eredetit.
Az uj jatekok 12k-ba kerulnek , pl.:5k-ert arulnak akkor megvennem.
Amugy meg Ferrari es Suzuki kozott nem 10k kulonbseg van hanem 30,000,000 minimum
Ez az ország helyzetétöl is függ!Nem a fejlesztök döntik el hogy országokba milyen áron adják!
Amúgy meg egy eladott játékból 300 Ft jut a fejlesztöcsapatnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!