Van 100000 Ft körüli vagy inkább olcsóbb laptop amin menne a Portal 2 esetleg a Mirrors edge (a Portal 2 a fontosabb)?
Elég, ha minimumon viszi, de akkor ne akadozzon a játék.:)
Ha nincs, akkor nincs...csak írjátok meg.
Ezek mind viszik, (szerintem) ezek simán viszik a P()rtal 2-t közepes felbontáson közepes grafikára állítva!
(az utsó válaszoló)
ezeknek a laptopoknak minden alkatrészük jobbak mint az én gépem alkatrészei, és az én gépem 1024x786-os felbontásban, minden beállítást közepesre állítva viszi a P()rtal 2-t 30-40 fps-sel, azaz MAJDNEM mindenhol teljesen folyamatos a játék, nem tudom, szerintem az első válaszoló nem nézett utána
ha meg te nem lennél megelégedve a folyamatossággal, nyugodtan állíts minden részletességi beállítást alacsonyra, különbség nincsen az árnyékok minőségének kivételével azaz ha alacsonyra állítod, akkor ugyanolyan szép lesz mintha magasra lenne állítva, csak így nem akadozik EGYÁLTALÁN és kicsit recések az árnyékok:
Packard Bell
EasyNote TM
3GB DDR3 Memory
CPU: Intel(R) Core(TM) i3 CPU M 370 @ 2.40GHz
CPU Speed:2.4 GHz Performance Rated at: 4.32 GHz
RAM: 2.3 GB, 1 GB
Microsoft Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 32-bit
Intel(R) Graphics Media Accelerator HD
Szabad hely: 226.4GB HDD
15.6" 16:9 HD LED LCD
DVD-Super Multi DL Drive
Pixel shader: 4.0
Vertex shader: 4.0
Microsoft Streaming szolgáltatásproxy
Ezen a GTA 4 minimumon megy lagg nélkül(magasabbra nem mertem:D)(úgy vettem észre, h csak a videókártyám xar) szerintem vinni fogja a Portal 2-t is hisz annak kisebb az igénye...
Am kösz!
A Portal 2-t maximumon most vittem rajta végig. Sehol, semmi akadás:)
Úgy várom, h kipróbálhassam a GTA 4-et...a megjelenése óta ez jár a fejemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!