Használtan megéri xboxot venni?
mire kell figyelni vásárlásnál? mi mehet benne tönkre, amivel esetleg számolni kell, és kb mennyibe kerül ?
az lenne nekem a lényeg, hogy minél olcsóbb legyen, de az írott dvd-t olvassa be
használtan is jó lenne
kb mennyi az a minimális összeg, amennyiért normális minőségű xbox 360-at lehet venni?
konzolboltokban lehet használtat is venni?
előre is köszönöm az okosságot
az xbox mostanság újonnan sem éri meg...
VIVA LA PS3!
itt egy indok:
xbox 360at vegyél, nekem is azom van, liveozok vele, nem bannolnak (de neked nem ez a lényeg)
a jasperes új generációs alaplap, nem melegszik annyira, mert a régiek forrasztási hibások, s ezért sok játék meleg nyári napon kikészítheti a rendszert.
te is tudod, hogy a lemezek karcolódnak, törnek stb, ezért csak felmásolod a vincseszterre, s csak arra kell innentől kezdve a lemez, hogy ELINDÍTSD a játékot, azaz, hogy tudja, hogy neked megvan.
egy (újabb) játék kb 6,5 gb
ps3-ra még nincsen tuti flash, chip vagy mi, vagyis nem tudsz vele warezt lejátszani.
ha még AKÁRMI kérdésed lenne, írjál privátot, válaszolok, én csak azt szeretném, hogy a magyar xbox társadalom egyre csak bővüljön :-) mondhatok letöltő oldalakat, meg ha nagyon kell, adhatok el játékokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!