Tényleg elrontja a plazma TV-t az xbox360? most vettem 1 et és most olvasom :S ez igaz tényleg?
Figyelt kérdés
nem akarom hogy elrontsa a szüleim nagyon mérgesek lennének... pedig direkt azért vettem hogy mondom plazma tv-n hu milyen király nagy meg minden... kérlek segítsetek2011. máj. 20. 15:37
1/8 anonim válasza:
Hülyeség.
Haveréknak fél éve van plazma, xbox-al együtt. Semmi baja. Nekünk LCD van, semmi baja. Nah de vissza a tárgyhoz. Valami olyasmi van a plazmánál, hogy be tud égni, ha sokáig egy színárnyalatot mutat (több órán keresztül). Amíg játszol ez valószínüleg nem fog bekövetkezni.
2/8 anonim válasza:
jó lehet ha az embernek plazma tv-je van xbox-xal együtt...
3/8 anonim válasza:
Ejha, ilyen jól megy nektek, hogy ilyen komoly problémák merülnek fel? XD
5/8 anonim válasza:
Max beéghet, ha valami állandóan ugyanott van a képen pl. logók, HUD stb. de nem valószínű, hogy bármi baja lenne az XBox-tól, ahhoz naponta több órán át kéne ugyanazt a mozdulatlan képet megjelenítenie.
6/8 anonim válasza:
Ha naponta több óráig ugyanaz a kép menne sem égne be, mert az új plazma TV-k mozgatják ide-oda alig láthatóan a képet. Nekünk az első szériák óta ugyan az a plazma van (értsd min. 5-6 éve), egyfolytában 1-2 csatorna megy, még sincs beégve a logó
7/8 anonim válasza:
plazma tv már volt a 90-es években is. csak több millió ft volt
8/8 anonim válasza:
Igen van bennük beégésvédelem már régóta, de azért én már láttam egy-két tv2 és rtl klub logót beégve plazmákon (azok is olyan 6-7 éves készülékek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!