Mit jelent a plazma Tv-nél az, hogy van benne ethernet?
eternet kábelt tudsz bele dugni.
ezt a kábelt az eternetet az internetre, vagy a két készülék összekötésére alkalmas.
Na itt a probléma, amikor valakinek a szakszavak természetesek, és olyanokat használ, amiről én nem tudom, hogy mik azok. Speciel ebből a kötőszavakon kívül semmit nem értettem. De azért köszönöm, nagyon kedves volt, hogy megpróbáltál segíteni. Természetesen ez nem a te hibád!
Üdv Nagy Attila
Bocs, elmondom másképp.
Az, hogy tudjál mondjuk netet böngészni a géppel az alkalmazás kérdése. Hiába kezel pl a gép IP címeket: pl elcseveg a saját szintjén egy router-rel ( IP címet kér, kap stb) ha nincs benne olyan alkalmazás amivel te a netes dologokat nézegetheted. Egyszerűen úgy döntöttek a gyárban, hogy ez nem rakják bele. Viszont a DLNAt belerakták nagy valószínűséggel. Mi az a DLNA? Röviden: egy olyan tulajdonsága a TVnek amivel pl a számítógépen tárolt filmjeid, zenéid, képeid - le tudod játszani/meg tudod hallgatni/ meg tudod jeleníteni a televizíóban olyan módon, hogy hálózatba kötöd a berendezéseket.
Aha! Szóval akkor tulajdonképpen mondhatjuk úgy, hogy használhatom monitor ként is. Na jó, nem teljes funkcióval.
Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!