Most akkor tudok multizni, vagy nem?
Figyelt kérdés
Nos,4 hét múlva,én venni akarok,egy Xbox360 slim 250GB HDD-t.És ugye én multizni akarok( CoD-Black Ops)És abban kérném a segítségeeteket,hogy ugye van beépítve WiFi és,ha nekem van UPC netem.Van routerem minden.szal elvileg az Xbox fogná a jelet.Szóval,az lenne a kérdésem,hogy ha WiFi-ről megyek fel a Live-ra,akkor ugyan ugy tudok multizni?vagy elő kell fizetni?:/ Válaszokat előre is köszönöm.2011. máj. 7. 20:34
1/16 anonim 

válasza:

persze, hogy elő kell :) az xbox live az fizetős, tök mindegy hogy wifiről mész-e fel. de asszem h veszel egy új gépet, akkor 1 hónap ingyen van.
2/16 anonim 

válasza:

A LIVE-ra mindenképp elő kell fizetned, az nem attól függ, hogy kábelen, vagy wifin csatlakozol-e :) Bár új profil esetén egy hónap ingyen Live jár. (Ha jól emlékszem, gépenként 3 profilnál)
3/16 A kérdező kommentje:
Uhh :/ Köszönöm a válaszokat,szal 1 hónapig tudok,és utána 10 ezer forint 12 hónapig? 2 ezer még 1 hónapig,ti evvel hogy vagytok? elmegy.vagy nem multiztok? vagy inkább vegyek ps3at?:/
2011. máj. 7. 20:38
4/16 A kérdező kommentje:
De,akkor minek bele a wifi?:D Nem értem.
2011. máj. 7. 20:43
5/16 anonim 

válasza:

nekem ps3-am van, azon ingyen nyomatom :) persze most nem mert a köcsög hacker feltörte, de állítólag nemsokára újraindul
6/16 anonim 

válasza:

Nem kell 10 ezerért, van egy éves előfizu 8,5k-ért is:
Megbízható oldal, több ezer előfizut vettek már ott.
Azt pedig, hogy xbox, vagy ps3, neked kell eldöntened :)
7/16 A kérdező kommentje:
asdfvb-> Állítólag,azt mondták,hogy az Xbox360 on multiban jobb a grafikája mint ps3 on.Szerinted,mi a tapasztalat?
2011. máj. 7. 20:46
8/16 A kérdező kommentje:
20:46 ez nem átverés?
2011. máj. 7. 20:48
9/16 anonim 

válasza:

nemtudom xboxot még nem próbáltam multiban, mert eddig csak flashelt gépekkel nyomtam, azokat meg ugye bannolják ha felmész velük. én is hallottam, hogy az xbox jobb multiban, de én a ps-el is jól elvagyok és tuti nem fizetnék érte :)
10/16 anonim 

válasza:

Nem, nem átverés. Iceakos árulja, bármelyik x360 fórumba belenézel, mindenki tőle veszi az előfizukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!