Mondanátok olyan oldalt, ahol mindent megtudhatok a PSP-ről?
Milyen típusok vannak, melyiket lehet hackelni, hogyan lehet hackelni, hogyan lehet rajta különböző alkalmazásokat használni, teszem azt, az internetet, milyen típust éri meg legjobban venni, stb.
Világos, érthető oldalt keresek, mert amiket találtam vagy nem működtek, vagy nem voltak elég világosak.
Ha nem kotelezo weboldal, hanem azt is meghallgatod, amit en mondok:
semmelyik sem eri meg.
Mindjart itt az NGP, hulyeseg mar most PSP-t venni.
Nekem is van PSP, meg meg 4-5 ismerosomnek, de mar senkinek sem tetszik annyira.
Uj jatek nem jon ra, meg 6-7 ev utan mar eleg gyenge, grafikara is, meg a gyenge hardver miatt netezni sem a legjobb.
NGP meg lejatssza majd a PSP-s jatekokat, es minden masba jobb is lesz, tehat inkabb azt.
De ha megis akarnal venni, akkor psphungary.hu
Uj hirek nem nagyon vannak, mert mar a PSP-s oldalak sem foglalkoznak a PSP-vel, de forumban vannak leirasok, flash-hez is (de csak regisztralva lathatod
Köszönöm! Azon gondolkodtunk, hogy használtan veszünk Psp-t, ami már flashelve van, nem vet fel minket a pénz. Én is hallottam az NPG-ről, de arra biztos nem lesz pénz. És még játék sem lesz rá egy ideig, mivel új konzol.
Megnézem azt az oldalt, kösz még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!