Milyen fülhallgatót vegyek? (bővebben lent)
Sziasztok! Nagyon szeretek zenét hallgatni de utálom ha mások is hallják amit hallgatok!
Szeretnék egy olyan 3,5 ös fülest venni ami nem az a nagy hanem kicsi ami csak a fülbe van (bocsi nemtom h mi annak a neve:S) Olyanra lenne szükségem,aminek nagyonnagyon jó a hangzása a basszus meg minden :D ár az kb 3-6 ezerig :D
Tudnátok linkelni,valami jót? :D előre is köszönöm válaszotokat!
Agybadugosnak hivjak koznyelven, hivatalosan tobb neve is van, pl. ear-canal, bassboost, hallottam en mar mindent.
A leginkabb ajanlott marka a Sennheiser, de meg Pioneer, AKG meg Skullcandy is elfer a listara, de en Sennheiser-be gondolkoznek.
Nekem is agybadusog Sennheiser-em van, mas nem hallja amit hallgatok (max hangeron sem), tobb honapja mukodik, nagyon meg vagyok vele elegedve.
A tipusa CX300-II.
Magyarorszagon 8-9k korul aruljak, ebay.hu-rol szallitasi dijjal egyutt 4k (en nemet ebay-rol rendeltem, ugy 6k volt).
Ha ilyet vennel, es megis hallanad a zenet amikor nincs a fuledben, ne felj, mas nem hallja, hogyha a fuledben van, mert akkor a hanghullamok nem terjednek szet vagy hogy is mondjam kicsit fizikusan :D
Nagyon-nagyon-nagyon jó hangzásért sokkal drágábbat kell venni. :D
Én megalkuvó voltam, tekintve, hogy leginkább buszon, vonaton, utván használom, ezért annyira nem kell pöpec cucc, főleg, hogy nálam fogyóeszköz. :S
A Media Marktban van valami 2ezer forintért, kis műanyaghengerben áruljék, asszem fekete, fehér, zöld meg pink színű. Egy évig bírta nálam az előző, a hangzás annyira nem förtelmes, és senki nem hallja kívülről.
Viszont volt egy Peanuts nevűm nemtom melyik gyártótól, az sem volt valami drága, igaz, de pocsék. Tönkre is ment hamar, meg a két kis gumiliffentyű is kényelmetlen volt nekem. :S
Sztem ennyiért amúgy megér egy próbát, jó minőségű fájlokkal egészen élvezhető, mint ahogy a többire is igaz. (és elég jó hallásom van, sok éves zenei képzéssel a hátam mögött. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!