Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Dig. Fényképezőgépet veszek 1...

Dig. Fényképezőgépet veszek 1 hét múlva. Mire figyeljek oda?

Figyelt kérdés
Amire odafogok figyelni: legalább 5xoptikai zoomja legyen és legyen benne képstabilizátor. Ezen kívül mit nézzek még, mit tartsak szem előtt? Az ár max, 40ezer!
2009. márc. 8. 12:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Csak azt ami neked fontos.

Kell e videófelvevő, ha igen,akkor lényeges a felbontása, képfrissítése, vesz e fel hangot?

Mekkora a kijelző mérete?

Ha valamelyik megfelel neked és tetszik is, akkor nem nagyon hibázhatsz, elég hasonlók a készülékek.

2009. márc. 8. 12:19
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen a videó nagyon fontos, mert szoktam videóni, de van olyan ami nem is vesz fel hangot? Ezt nem hittem volna! Azt hittem mindegyik vesz fel hangot. Mit jelent a képfrissítés?
2009. márc. 8. 12:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Képfrissítés: hogy a videófelvétel 1 másodperc alatt hány képet tárol el? Általában 25-30 kép per másodperc szokott lenni. Úgy is szokták jelölni hogy 27fps (frame per sec.) vagyis 27 kép per másodperc a videófelvétel sebessége.

És tényleg van olyan ami hangot nem rögzít.

2009. márc. 8. 12:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Érdemes azt is nézni, hogy mennyire megbízható a gyártója (van pár hulladék...). Ami tuti: Panasonic (2 év gari), Olympus, Canon. Panasonicoknak nagyobb látószögű az optikája, abból pl. az LZ10 neked való választás. Olympusból ott van a mju 1010, 7x-es zoommal, viszont nem nagylátószögű. Canon pl.: A2000, 6x-os zoommal.
2009. márc. 8. 15:42
 5/10 anonim válasza:
52%
Tudok neked ajánlani egy nagyon tuti kis gépet, még másfél év gari, dobozból ki se volt véve a fényképező, minden tartozék megvan hozzá. Canon PowerShot A 1000 IS. Nagyon szuper kis gép, karácsonyi ajándék volt, de már van 2 fényképező a családban. A bolti ára 42000-45000 között van itthon. 35.000 ért eladó. Ha érdekel a részleteket megbeszéljük.
2009. márc. 8. 17:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Az előttem felszólaló által hirdetett gép valóban korrekt választás....de!!! Ne verjük már át a másikat! Ezt a gépet boltból 33.900 Ft-ért megveheted!

[link]

2009. márc. 9. 19:20
 7/10 anonim válasza:
Igazad van, bár nem szándékos volt, rossz helyen néztem az árakat, meg az igazat bevallva nem is most néztem hanem 1 hónapja. Ebben az esetben ha érdekel a gép akkor 29.000 ért adom! Bocsi a félrevezetésért, tényleg nem szándékos volt.
2009. márc. 10. 10:46
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de köszönöm nem kérem a gépet, mert úgy vagyok vele ha ennyi pénzt rááldozok, akkor inkább legyen teljes körű biztonsággal megvásárolva, üzletből, bontatlanul, maximális garanciával, úgy hogy előtte a polcon kitudtam próbálni a teszt gépet :) de azért köszi!
2009. márc. 10. 15:37
 9/10 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem ez tökéletes! Ez kezdésnek, tanulni nagyon jó! Ennél alább ne add szerintem!

2009. márc. 15. 14:56
 10/10 anonim válasza:
beszélj az eladóval, ő megkérdezi az elképzelésed, hogy hol használnád, és a legjobbat fogja neked ajánlani
2010. márc. 5. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!