Érdemes Xbox 360 250gb-ot venni?
Tehát nem elég a 4gbos? Mit lehet rakni a HDDre?
És mégvalami: ha flashelve akarom venni, akkor érdemes olyan helyről venni ahol adnak garit(6 hónap)? Ez a 4gbnál +8ezer a 250esnél +10ezer.

HDD-re fel tudod telepíteni a játékot, és így nem fogja pörgetni a lemezt, DLC-ket, és demokat tudsz letölteni, olyat éri meg venni, 4gb-osat csak akkor vegyél, ha olcsóbbat akarsz, és nem akarsz menni online játékra
hát sztem egyáltalán nem éri meg a flash, bár én multiplayer kedvelő ember vagyok, de megéri a garancia

Látom nagyon jól kereső két előttem szólót fogtál ki :P
Ezt neked kell eldönteni...vagy flash és olcsó game és rizikós live, vagy no live, vagy gari és nyugodt szívvel live, viszont egy vagon lóvé egy new game. Live-ra mehetsz copis game-mel is, csak akkor van bann veszély, ergo hogy nem mehetsz többet live-ra.
HDD mindenképp hasznos ez tény, akár flashelt box-al tolod, akár gyári korongokkal, mindkét verzió esetén a lemezek felmásolhatóak a winyóra, és mint ahogy az előttem már írták, ha felmásolod a gamékat a hdd-re akkor gyorsabb a gép, halkabb, és ami a legfontosabb talán, hogy kevésbé melegszik. Így a drive csak bele-beleolvas a korongba, nem mindegy.
Ezt a flashelt gépre adnak garit, ez meg mese habbal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!