Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen fényképezőgépet vegyek?

Milyen fényképezőgépet vegyek?

Figyelt kérdés
Nem nagyon értek a fényképezőgépekhez, ezért is szeretném a ti véleményetek kérni(Lehetőleg olyanokét akik értenek az efféle ketyerékhez). Leginkább viharok, villámok vagyis ilyen természet fotózásra használnám. Minimum 720p-ben rögzítsen videót. Max 40 ezret szánnék rá.
2011. ápr. 26. 15:24
 1/4 anonim válasza:
Én is most készülök fényképezőt venni, a Fuji FinePix S1600-on gondolkodom, szerintem jó gép lehet, jók a vélemények amiket olvastam róla...
2011. ápr. 28. 16:07
 2/4 anonim válasza:

Panasonic DMC-F3

[link]

2011. ápr. 28. 16:11
 3/4 A kérdező kommentje:
kösz a választ mind kettőtöknek, jó gépek de nekem a FUJI egy kicsit bonyolultnak tűnik, de ez szerintem csak megszokás kérdése lehet szerintem jövő hónapba meg is veszem a FUJI-t mert biztos szebb képeket lő mint egy ilyen "mini" gép.
2011. ápr. 28. 19:19
 4/4 anonim válasza:

erre ezek nem jók!! tudok egy sokal többes 32000 -ért.

kifejezetten csak környezeti dolgokhöz itvan a:Samsung PL210

5Xos optikai zomm 15Xos digitális zomm

Felbontás: 14.2 megapixel, Színkezelés: Színes, Optikai érzékelő típusa: CCD, Digitális zoom: 5 x, Felvételkészítő módok: Képről képre, Képstabilizátor: Optikai

remélem hogy segítettem??

2011. aug. 1. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!