Van valakinek Asus K53 (vagy K53SV) sorozatú notebookja, és tudna mondani valami véleményt róla?
Figyelt kérdés
Notebook vásárlás előtt állok, ezért fontos lenne a kérdés. Az Asus új szériájának K53SV-SX077D jelű gépét néztem ki, kiváncsi lennék rendelkezik-e már valaki ilyennel, mivel még elég új (1 hetes) ez a széria. Előre is köszönöm!2011. ápr. 26. 00:14
1/2 anonim válasza:
Hello, nekem a kisebb változat van, az Asus K53SJ 3 GB rammal, Gt 520m vga-val és nagyon meg vagyok elégedve. Első új saját laptopom és szerintem ár/érték arányban magasan a legjobb. Nem melegszik az alumínium borításnak köszönhetően és a jó hőelosztásnak köszönhetően, intenzív játék terhelés közben max. 50-60 C° megy fel ami baromi jó. Nagyon sok laptopnak alapjáraton ennyi a hőfoka, játék közben 80-90. Én úgy voltam vele amikor nézegettem a laptopokat, hogy már nem akarok rendszeresen játszani, csak néha-néha egy kicsit cod2, cod4 de viszi az új játékokat is, igaz nem full grafikán. Pl közepes beállításokkal 30-40 fps megvan ezeknél: CoD7, GRID, Mafia 2 etc. Aksi nagyon jól bírja, Turbo Battery Modban 3 - 3,5 óra reális, igaz a W7 4:20 percet ír :D Összességében nagyon jó gép. Ha van kérdésen írj! :)
2/2 anonim válasza:
Elfelejtettem írni, hogy én kb. 2 hónapon át nézelődtem míg erre a laptopra tettem a voksot :D (még akartam írni, hogy az enyém az i3 2310 prcois verzió, és Gt 520m 512 mb-os)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!