Asus Eee pad transformer milyen?
Figyelt kérdés
2011. okt. 14. 20:59
2/13 A kérdező kommentje:
Mit lehet vle csinalni? Megy bele usb kulcs?
2011. okt. 14. 21:46
3/13 bp1985 válasza:
Tablet pc dokkolóval. Saturnba most 100 dokkoló nélkül, office depotba 130 dokkolóval. Jó kis cucc amúgy. usb-t csak a dokkolóba tudsz dugni, tehát ha azt nem viszed magaddal, felejtős az usb.
4/13 anonim válasza:
Mit lehet vele csinálni?... :D Hát ha ennyire képben vagy szivecském, inkább hagyd. Az interneten ezer oldalon taglalják, tesztek is vannak... Én tuti nem fogom sorolni, hogy a "8milliárd" funkciója éppen mire jó.
5/13 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy mit tud,már volt a kezemben,csak azt akartam tudni,hogy tud e még valamit amiről nem tudok...
És megéri megvenni?
2011. okt. 15. 10:28
6/13 anonim válasza:
Megéri, de még szerintem várj vele 1-2 hónapot, mert folyamatosan megy le az ára...
7/13 A kérdező kommentje:
Úgy tudom lesz asus eee pad transformer 2-nem?
2011. okt. 15. 22:05
9/13 A kérdező kommentje:
mennyit
2011. okt. 17. 19:07
10/13 anonim válasza:
fogalmam sincs.elvileg e hónapban kell kijönnie(a google android 4.0 ice cream sandvich en múlik) de nemhiszem hogy érdemes lenne megvenni a kijövetel után pár hónappal.
inkább arra kell számítani hogy az előd ára lejjebb megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!